solyanreklam
sagreklam

Zihni Şahin: Birlik ve Beraberliğimiz ile Örnek Bir Şehiriz

AK Parti Samsun milletvekili ve Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan başkanlığında ki AK Parti Samsun heyeti AK Parti Genel Merkezini ziyaret etti.

Zihni Şahin: Birlik ve Beraberliğimiz ile Örnek Bir Şehiriz
  • 04 Eylül 2018, Salı 16:03

Heyet ilk olarak AK Parti Tanıtım ve Medya'dan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a ziyarette bulundu.  Daha sonra Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet ÖZHASEKİ, Ekonomi İşler Başkanı Lütfü ELVAN, Çevre Şehir Kültür Başkanı Çiğdem KARAASLAN,  İnsan Hakları Başkanı Leyla ŞAHİN USTA, Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı JÜLİDE SARIEROĞLU ve Teşkilat Başkanı ERKAN KANDEMİR’i AK Parti Genel Merkezinde ki makamlarında ziyaret ettiler.

AK parti Samsun Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan başkanlığında ki heyette Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Başkanı Hakan Karaduman, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye Başkanları ve parti ilçe başkanları yer aldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Samsun milletvekilimiz ve Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan başkanlığında İl Başkanımız Hakan Karaduman, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe teşkilatlarımız,  kadın ve gençlik kollarımız, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte genel merkezimizi ziyaret ettik.  Genel Başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan, il başkanımız Hakan Karaduman ve tüm heyetimize teşekkür ediyorum. AK parti Samsun ailesi birlik ve beraberliği ile örnek bir ilimizdir. Bu birliktelik ile insanlarımıza en iyi hizmeti yapmaya çalışıyoruz. AK Parti Samsun ailesi olarak” Biz Hazırız Hedef Samsun 2023” anlayışı ile birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akıl ile Samsunumuzu 2023 hedeflerimize taşıyacağız. Samsunumuzun bugünü güzeldir. Gelecek daha güzel olacak ve Samsunumuzu daha ileriye taşıyacağız. Samsunumuzu bugün ki güzel noktaya getiren eski belediye başkanlarımız ve emeği olan herkese, siyasi irademize ve Samsunumuzu bugün ki güzel günlere taşıyan büyükşehir eski belediye başkanımız ve milletvekilimiz Yusuf Ziya Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum.”

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık