ZEYTİNDALI EKİBİ DUR DURAK BİLMİYOR!

• 17 Ağustos 2015, Pazartesi 0:00

Daha temiz ve daha yaşanabilir bir Mudanya yaratmak amacıyla, Türkiye ve dünyaya örnek olan projeleri hayata geçiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Zeytindalı Projesi ile övgü almaya devam ediyor. Mudanya’daki tüm mahalleleri temizlemeyi amaçlayan Zeytindalı Proje ekibi, bu kez de Dedeköy, Emirleryenicesi, Çamlık ve Mesudiye mahallelerinde adeta temizlik seferberliği gerçekleştirdi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kimsesizlerin kimsesi olmak, ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrilerimize yardım elini uzatmak amacıyla hayata geçirdiği ve bu güne kadar binlerce Mudanyalı hemşehrimizin yardımına koşan Zeytindalı Proje ekibi, Mudanya’nın tüm mahallelerinde de adeta temizlik seferberliği gerçekleştiriyor. Zeytindalı ekibinin, titizlikle yürüttüğü temizlik çalışmasını gören mahalle sakinleri, “Bu güne kadar böyle bir temizlik görmedik. Zeytindalı ekibi, halıların yakınmasından, camların silinmesine, camilerin temizliği ve şadırvanların temizliği,  umumi tuvaletlerden, meydanların yıkanmasına kadar, her yeri büyük bir hassasiyetle temizliyor. İnanamıyoruz. Çünkü hayatımız boyunca böyle bir hizmet görmedik. Başkanımız Hayri Türkyılmaz’a ve Zeytindalı Proje ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır” diyerek, memnuniyetlerini dile getirdiler. Dedeköy, Emirleryenicesi, Çamlık ve Mesudiye mahallelerinde adeta temizlik seferberliği gerçekleştiren Zeytindalı ekibi, cami içi ve avlusu, şadırvan, sağlık ocağı, tuvalet, lavabo, köy kahveleri, sokaklar, muhtarlık binaları, misafirhaneler, çocuk parkları, türbeler ve mesire alanları dahil köyleri köşe bucak gezerek, temizlenmedik yer bırakmadı. Zeytindalı Proje ekibinin Mudanya’nın merkezinden, en uzak mahallesine kadar her alanda hizmet verdiğini belirten Başkan Türkyılmaz, “Seçim döneminde bir söz verdim ve dedim ki; Camilerimiz ve okullarımız kimseye muhtaç olmayacak, kimsenin kapısına gitmeyecek ve imkanlar doğrultusunda ihtiyaç duyulan hizmetleri biz vereceğiz. Şimdi bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ekiplerimizin programı çerçevesinde Mudanya’daki camilerimizin temizliği, halılarının yıkanması, camlarının silinmesine kadar tüm hizmeti veriyoruz. Okullarımıza da, yardımcı personel hizmeti sağlıyoruz. Mudanyalı hemşehrilerimin gerek ibadethaneleri, gerekse eğitim aldıkları okulları pırıl pırıl olmalı. Mudanya Belediyesi olarak, bu hizmeti vermekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.