solyanreklam
sagreklam

ZEYTİNBAĞI’NDA HAYALLER GERÇEK OLDU

ZEYTİNBAĞI’NDA HAYALLER GERÇEK OLDU

ZEYTİNBAĞI’NDA HAYALLER GERÇEK OLDU
  • 22 Nisan 2016, Cuma 0:00

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu öğrencilerinin Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirdiği “Hayaller Gerçek Olsa” projesi Zeytinbağı İlkokulu’nda düzenlenen programla son buldu. 

Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu öğrencilerinin gerçekleştirdiği “Hayaller Gerçek Olsa” projesi Zeytinbağı İlokulu’nda son buldu. Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği “Nasreddin Hoca ve Hayvan Dostları” adlı tiyatro gösterisini izleyen öğrenciler daha sonra hediyelerine kavuştu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ile projeye destek verenlerin de katılım sağladığı törenle öğrenciler hayallerinde ki oyuncaklara kavuştu. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Türkyılmaz’a öğrenciler çiçek vererek sevgi gösterisinde bulundu.
 “BİZİMDE HAYALLERİMİZ GERÇEK OLDU”
Öğrencilerin bayramını kutlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, projeye destek vermekten çok mutlu olduklarını, kendilerinin de hayallerinin gerçek olduğunu söyledi. “Böylesine güzel gençler olduğu sürece Türkiye Cumhuriyet’i ilelebet payidar kalacaktır”  diyen Türkyılmaz, “Katkı veren herkese bende Mudanyalılar adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde gelişecek projelere de elimizden gelen desteği her zaman vereceğiz” diye konuştu. 20 gönüllü öğrencinin gerçekleştirdiği proje kapsamında üç okulda 500 adet hediye dağıttıklarını ve öğrencilerin mutluluğunun kendileri için unutulmaz olduğunu dile getiren Proje Lideri Edip Çağatay Güleray, projeye emek veren herkese teşekkür etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık