solyanreklam
sagreklam

ZAFER BAYRAMI COŞKUSU MUDANYA’YI SARACAK

ZAFER BAYRAMI COŞKUSU MUDANYA’YI SARACAK

ZAFER BAYRAMI COŞKUSU MUDANYA’YI SARACAK
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer’in 96. yıl dönümünde, muhteşem bir kutlamaya daha ev sahipliği yapacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, her bir kilometresi Atatürk’ün Laiklik, İnkılâpçılık, Devletçilik, Milliyetçilik, Halkçılık ve Cumhuriyetçilik ilkelerini temsil eden 6 kilometrelik Zafer Yürüyüşü’nün ardından Türkiye’nin en önemli seslerinden Selda Bağcan bayram coşkusuna ortak olmak isteyenlerle buluşacak.

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer, Mudanya’da adına yakışır bir şekilde kutlanacak. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak üzere tüm yurtta kutlanan Zafer Bayramı coşkusu, Mudanya’yı saracak. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, Mütareke Meydanı’nda 27 Ağustos " 31 Ağustos tarihleri arasında Mudanya Belediyesi kursiyerlerinin “Atatürk” temalı resim sergisi izlenime sunulacak. Güzelyalı Atatürk Parkı’ndan Mütareke Meydanı’na 6 kilometrelik “Zafer Yürüyüşü” düzenlenecek. Her bir kilometre Atatürk’ün Laiklik, İnkılâpçılık, Devletçilik, Milliyetçilik, Halkçılık ve Cumhuriyetçilik ilkelerini temsil edecek. Mütareke Meydanı’nda son bulacak yürüyüşün ardından Mudanya’nın sevilen gruplarından Alt Cadde konser verecek. Kutlamalar, Türkiye’nin en değerli seslerinden Selda Bağcan’ın konseriyle sona erecek.

“TARİHİMİZDEN İLHAM ALIYORUZ”

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Mudanya’da yaşatacaklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tüm Bursalıları Mütareke Meydanı’na davet etti. Unutturulmaya çalışılan milli bayramların Mudanya’da her zaman coşku ile kutlandığını dile getiren Başkan Türkyılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana tarihimizden ilham alıyoruz. Tarihi, milli değerlerimize, Cumhuriyetimize sahip çıkmaya ve yaşatmaya devam ediyoruz. Büyük zaferimizi bu yıl yine büyük bir coşku içerisinde kutlayacağız. Bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çocukları olarak bizlere bıraktıkları Cumhuriyeti, milli değerlerimizi ilelebet yaşatacağız” dedi.

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık