solyanreklam
sagreklam

Zabıta Müdürleri Oylat’ta Toplandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı koordinasyonunda 17 ilçenin Zabıta Müdürlüğü, her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen koordinasyon toplantısını bu ay İnegöl Belediyesi ev sahipliğinde Oylat’ta gerçekleştirdi. 2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir kanunu sonrası Zabıta Müdürlükleri arasında koordinasyonu sağlamak ve ortak sorunlarla ilgili ortak hareket edebilmek adına Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı öncülüğünde başlatılan koordinasyon toplantıları sürüyor. Her ay farklı bir ilçenin ev sahipliğinde yapılan koordinasyon toplantılarının bu yıl gerçekleştirilen 4’üncü toplantısı İnegöl Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Daha önce Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısı, Oylat’ta düzenlendi. Tüm ilçelerin Zabıta Müdürlüklerinden temsilcilerin katıldığı toplantı, 40 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Enver Fatih Karakoç’un da hazır bulunduğu koordinasyon toplantısında; İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve başarıyla uyguladığı kaldırım işgalleri konusu görüşüldü. Bursa’nın tamamında aynı uygulamanın yapılmasının planlandığı ifade edildi. Ayrıca şehir içi trafiğini rahatlatmak adına dağıtıcı firma araçlarının şehir merkezine giriş ve çıkış saatlerine ilişkin düzenleme yapılması konusu görüşüldü. SİZLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZZabıta Müdürlerinin koordinasyon toplantısını Belediye Başkanı Alper Taban’da ziyaret etti. Toplantı arasında kısa bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Taban, yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: “İnegöl’de sizleri ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti ve mutluluğu ifade etmek isterim. Şehrimize gelen herkes bizim için misafirdir. Belediye Başkanı olmakla sadece belediyeyi değil, şehrin yönetimine talip oluyorsunuz. Dolayısıyla bu şehre gelen herkes bizim için gönüllü bir turizm elçisidir. Bu anlamda gelen herkesin mutlu ve memnun ayrılması bizim için önemlidir. Hatta son süreçte kurumsallaşmaya dönük yaptığımız çalışmalarda, kurumsal kimlik kazandırmayla ilgili de adımlar atmıştık. Burada da sloganımız şu; Mutlu Şehir İnegöl. Çünkü İnegöl’de sanayi var, iş var, eksi derecelerde işsizlik var. Bugün yerel gazeteleri açtığınızda sayfalarca iş ilanı görürsünüz. Ve işletmeler bunu yaz kış sürdürürler. Yeter ki burada bu vasıflara uyan insanlar olsun diye. Dolayısıyla şehrimiz bereketli. Tarım var, turizm var, sanayi var. Bunların hepsinin bir arada olduğu ender şehirlerden biridir İnegöl. Müdürümüz de bu konuyu bizlere ilettiğinde çok memnun kaldık. Sizlere ev sahipliği yapalım istedik. İnşallah bu toplantılardan da güzel sonuçlar çıkıyordur. Buralardan da faydaya dönüşecek sonuçlar çıktığına eminiz.”

Zabıta Müdürleri Oylat’ta Toplandı
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 10:04

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı koordinasyonunda 17 ilçenin Zabıta Müdürlüğü, her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen koordinasyon toplantısını bu ay İnegöl Belediyesi ev sahipliğinde Oylat’ta gerçekleştirdi.

2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir kanunu sonrası Zabıta Müdürlükleri arasında koordinasyonu sağlamak ve ortak sorunlarla ilgili ortak hareket edebilmek adına Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı öncülüğünde başlatılan koordinasyon toplantıları sürüyor. Her ay farklı bir ilçenin ev sahipliğinde yapılan koordinasyon toplantılarının bu yıl gerçekleştirilen 4’üncü toplantısı İnegöl Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Daha önce Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısı, Oylat’ta düzenlendi.

Tüm ilçelerin Zabıta Müdürlüklerinden temsilcilerin katıldığı toplantı, 40 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Enver Fatih Karakoç’un da hazır bulunduğu koordinasyon toplantısında; İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve başarıyla uyguladığı kaldırım işgalleri konusu görüşüldü. Bursa’nın tamamında aynı uygulamanın yapılmasının planlandığı ifade edildi. Ayrıca şehir içi trafiğini rahatlatmak adına dağıtıcı firma araçlarının şehir merkezine giriş ve çıkış saatlerine ilişkin düzenleme yapılması konusu görüşüldü.

SİZLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ
Zabıta Müdürlerinin koordinasyon toplantısını Belediye Başkanı Alper Taban’da ziyaret etti. Toplantı arasında kısa bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Taban, yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: “İnegöl’de sizleri ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti ve mutluluğu ifade etmek isterim. Şehrimize gelen herkes bizim için misafirdir. Belediye Başkanı olmakla sadece belediyeyi değil, şehrin yönetimine talip oluyorsunuz. Dolayısıyla bu şehre gelen herkes bizim için gönüllü bir turizm elçisidir. Bu anlamda gelen herkesin mutlu ve memnun ayrılması bizim için önemlidir. Hatta son süreçte kurumsallaşmaya dönük yaptığımız çalışmalarda, kurumsal kimlik kazandırmayla ilgili de adımlar atmıştık. Burada da sloganımız şu; Mutlu Şehir İnegöl. Çünkü İnegöl’de sanayi var, iş var, eksi derecelerde işsizlik var. Bugün yerel gazeteleri açtığınızda sayfalarca iş ilanı görürsünüz. Ve işletmeler bunu yaz kış sürdürürler. Yeter ki burada bu vasıflara uyan insanlar olsun diye. Dolayısıyla şehrimiz bereketli. Tarım var, turizm var, sanayi var. Bunların hepsinin bir arada olduğu ender şehirlerden biridir İnegöl. Müdürümüz de bu konuyu bizlere ilettiğinde çok memnun kaldık. Sizlere ev sahipliği yapalım istedik. İnşallah bu toplantılardan da güzel sonuçlar çıkıyordur. Buralardan da faydaya dönüşecek sonuçlar çıktığına eminiz.”

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık