Yılın İlçe Belediye Başkanı: 'Murat Hazinedar'

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 3. Mersin Altın Palmiye Ödülleri'nde 'Yılın...

Yılın İlçe Belediye Başkanı: 'Murat Hazinedar'
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Mersin Altın Palmiye Ödülleri", Mersin’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 3. Mersin Altın Palmiye Ödülleri’nde “Yılın İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Sunuculuğunu Şebnem Schaefer ile Cem Kılıç'ın yaptığı ödül törenine, kültür, sanat, sinema ve spor camiasından birçok ünlü isim katıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın açılış konuşmasının ardından, halk oylamasıyla belirlenen ödüller açıklandı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ödül töreni kapsamında "Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü"nü aldı.

Sinema Ödülleri kategorisinde, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Saadettin Erbil, "Yaşam Boyu Onur Ödülü"ne layık görüldü. Filmlerinden kısa bir kesit gösterilen merhum Erbil'in ödülünü oğulları Mehmet Ali Erbil ile Mustafa Erbil, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın elinden aldı. Erbil kardeşler, ödülü alırken duygulandı.