YILDIRIMLI MİNİK RAKETLERDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Yıldırım Belediyespor'un yıldız tenisçileri Kağan Orman, İlmeray Masat, Nuh Mete Düzgün ve Mina Kaş Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Yaz Kupası'na kazandıkları madalyalarla damga vurdular.

YILDIRIMLI MİNİK RAKETLERDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
  • 18 Ağustos 2018, Cumartesi 0:00

Sporun merkezi Yıldırım amatör branşlardaki şampiyonluklarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Yıldırım Belediyespor’un başarılı tenisçileri Kağan Orman, İlmeray Masat, Nuh Mete Düzgün ve Mina Kaş Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 8-9-10 Yaş Yaz Kupası’nda büyük başarı elde ettiler. İlmeray Masat 10 yaş kategorisinde, Kağan Orman ise 9 yaş kategorisinde şampiyon olurken Mina Kaş 9 yaş kategorisinde ikincilik Nuh Mete Düzgün ise 10 yaş kategorisinde üçüncülük madalyasının sahibi oldu. Minik raketleri kazandıkları başarılarından dolayı tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Teniste bize bu başarıları tattıran sporcularımızı en başta aileleri olmak üzere emeği geçen antrenörlerini tebrik ediyorum. Yıldırım Belediyesi olarak ilçemizde sürdürdüğümüz yatırımlarla sporun her branşında şampiyonlar yetiştirmek adına spora ve sporcuya desteğimizi artırarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.