Yetenek Geliştirme Atölyeleri!

Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 'Yetenek Geliştirme At...

Yetenek Geliştirme Atölyeleri!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

6-9 yaş aralığında çocuklar için, sözel, fiziksel, zihinsel ve sanatsal ve deneysel gelişim sağlayacak olan “Yetenek Geliştirme Atölyeleri”ne kayıtlar başladı.

Beşiktaş Belediyesi çocukları bilimle buluşturmayı, farklı mesleklere yönelecek olsalar da, “bilimi” hayatlarının her alanıyla bütünleştirebilmelerini amaçlayarak “Çocuk Bilim Merkezi”ni hizmete sunmuştu.

Çocuk Bilim Merkezi’nde, çocukların ilgi ve yeteneklerini keşfetmeleri sağlanıyor. Hayatın içinde her gün yüzlerce kez karşılaşılan şaşırtıcı olayların neden-sonuç ilişkisi içinde araştırılarak/sorgulanarak öğrenme fırsatını bulan çocuklar deneysel çalışmalarla kendilerini geliştiriyor.

Hem Eğlenin Hem Öğrenin!

Beşiktaş Belediyesi haftalık yetenek geliştirme atölyelerine tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Haftalık katılım 6-9 yaş aralığında bulunan 20 öğrenci ile sınırlıdır. Çocuk Bilim Merkezimizi arayarak kayıt yaptırabilirsiniz. Son kayıt tarihi ise 3 Temmuz 2015 Cuma günü.

Atölyeler Hakkında Detaylı Bilgi İçin Eklere Tıklayınız.  EK-1  -   EK-2
  • Hikaye Anlatma Sanatı ve Atölyesi
  • Müzik Atölyesi
  • Akıl Oyunları Atölyesi