solyanreklam
sagreklam

YAVRU TİMSAHLARDAN TÜRKYILMAZ'A TEŞEKKÜR

YAVRU TİMSAHLARDAN TÜRKYILMAZ'A TEŞEKKÜR

YAVRU TİMSAHLARDAN TÜRKYILMAZ'A TEŞEKKÜR
  • 15 Temmuz 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya’da spor ve sporcunun her zaman yanında olan Hayri Türkyılmaz, Mudanyalı çocukların sporla iç içe yaşaması için Mudanya İlçe Stadının kapılarını yavru timsahlara açtı.

Bursaspor Futbol Okulu, Mudanyalı çocukların futbol ile buluşmasına destek veren Hayri Türkyılmaz’a teşekkür amacıyla İlçe stadında tören d.üzenledi. Törene Bursaspor Spor Okulu Koordinatörü Hakan Cenkciler,Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bozdemir ve öğrencilere 6 aydır öncülük eden Antrenör İbrahim Gırak katıldı.

Futbol eğitimi alan 5-15 yaş aralığındaki küçük futbolcuların katılım belgeleri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından verildi.

Başkan Türkyılmaz; ‘’Mudanyamızın çocuklarına yakışan özgüvenli, mutlu, dostluk ve barışı önde tutan,toplum ile yaşamayı,dayanışmayı,fikir ve çözümler üretmeyi, yardımlaşmayı bilen çocuklar olmaktır. Onlar Mudanyanın ve ülkemizin geleceğidir.

Çocuklarımıza bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal yönde eğitimler vererek geleceğe hazırlayan Bursaspor Kulübü’ne ve antrenörlerine teşekkür ederim dedi

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık