solyanreklam
sagreklam

Yastayız...

Beşiktaş, teröre karşı tek yürek...

Yastayız...
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediyesi olarak 10 Aralık Cumartesi günü ilçemizde yaşanan hain terör saldırısını kınıyor ve lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yararlılara acil şifalar dileriz…

Beşiktaş Belediye Meclisi, 12 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 10.00’da meclis toplantı salonunda olağanüstü şekilde toplandı. 10 Aralık 2016 Cumartesi günü ilçemizde yaşanan hain terör saldırısı sebebiyle toplanan meclisimiz teröre karşı birlik oldu. Beşiktaş Belediye Meclisi bu sabah yaptığı olağanüstü toplantı sonrası aldığı kararla terör saldırısının yaşandığı ve “Beleş Tepe” olarak bilinen yerin ismini "Şehitler Tepesi" olarak değiştirdi. Önümüzdeki günlerde şehitlerimizin anısına, saldırının gerçekleştiği noktaya anıt dikilecek.

Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'nın yakınlarında gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit düşen vatandaşlarımız için 12 Aralık Pazartesi sabahı Levent Hizmet Binası önünde anma töreni düzenledi. Başkan Hazinedar törende yaptığı konuşmasında çalışma arkadaşlarına seslenerek, “Her gün sokakta, çarşıda olacak, esnafa moral verecek, terörden korkmayacağız. Teröre karşı duracağız” dedi. Ardından saat 10.00’da Beşiktaş Belediye Meclisi olağanüstü şekilde toplandı ve oy birliğiyle alınan karar sonrası terör saldırısının yaşandığı ve “Beleş Tepe” olarak bilinen yerin ismi Şehitler Tepesi olarak değiştirildi. 

Saatler 11.30’u gösterdiğinde ise Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, pek çok ülkenin başkonsolosları ve konsolosluk temsilcileri, dini liderler ve yabancı misyon temsilcileri Dolmabahçe Saat Kulesi önünde düzenlenen anma törenine katıldı. Kalabalık, teröre karşı omuz omuza olay yerine doğru yürüdü. Saldırının gerçekleştiği noktaya ulaşan katılımcılar, Beşiktaş Belediyesi'nin hazırladığı anma köşesine karanfil ve çelek bıraktı.

Yürüyüş sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar,’’Bu terör saldırısını yapanlar, bizimle terör arasında kalkan olan onlarca genç kardeşimizi, emniyet mensuplarımızı şehit edenler sadece onlara saldırmadılar. O gün 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olması münasebetiyle insanlığa saldırdılar. Terörü kullanarak bize uzanan ellere elbette en şiddetli cevabı vereceğiz. Sevgi siyasetimizden ve aktif saygı siyasetimizden hiçbir zaman geri durmayacağız. Çünkü zaten istenilen de bunun bozulması. Bugünden itibaren herkesi, tüm İstanbul'u, tüm Türkiye'yi; Beşiktaş'ta yapılan bu terör saldırısını kınamaya ve artık "Şehitler Tepesi" olarak anacağımız bu yere davet ediyorum" dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık