solyanreklam
sagreklam

Yarınlarımız çok daha güzel olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 31 Mart seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Başkan Alinur Aktaş, 'İnşallah yarınlarımız çok daha güzel olacak' dedi.

Yarınlarımız çok daha güzel olacak
  • 24 Kasım 2018, Cumartesi 0:00

BURSA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 31 Mart seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Başkan Alinur Aktaş, “İnşallah yarınlarımız çok daha güzel olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Bursa’da yola devam etmek istediği isim olarak açıkladığı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 17 yıldır AK Parti davasının içinde bulunduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve parti büyükleri ile yol yürümenin kendisi için büyük bir onur ve şeref olduğunu kaydetti. 1 yıldır devam eden Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine bugün itibariye bir kez daha aday gösterildiğini hatırlatan Başkan Aktaş, “Tabii ki büyük bir kıvanç ama büyük de bir sorumluluk. Ben öncelikle bizi bu göreve layık gören çok değerli Genel Başkanım, Cumhurbaşkanım başta olmak üzere büyüklerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bursa tabi çok kadim bir şehir. Bursa çok özellikli bir şehir. Türkiye’nin 4’üncü büyük nüfusuna ve 2’nci büyük ticaret hacmine sahip bir şehir. Dolayısıyla Bursa’mızı gelecek vizyonuna ekibimizle beraber taşımak inşallah bugünden sonra bizim sorumluluğumuzda” dedi.

Çalmadık kapı bırakmayacağız

Bir taraftan Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devam ederken, diğer taraftan 31 Mart seçimleri için çalışmalara da hız vereceklerini dile getiren Başkan Aktaş, “Görevimizi ifa ederken, 31 Mart 2019 tarihine kadar aday misyonu ile çalmadık kapı bırakmayacağız. Bursalılar bizi yıllardan beni tanıyor, biliyor. Partimizin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden beri çok ciddi destek gördük. İnşallah inanıyorum ki biz bu desteği biraz daha artırarak teyit etmiş olacağız. Bugün beni yalnız bırakmayan il başkanıma, milletvekillerim, bugüne kadar hep destek veren teşkilat mensuplarımıza, hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah yarınlarımız çok daha güzel olacak” dedi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık