Yapılandırmada Süre Uzatıldı

Yapılandırmada Süre Uzatıldı
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 14:01
01.08.2018 11:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali hizmetler Dairesi Başkanlığı, 7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunun 31 Temmuz olan son başvuru tarihinin 27 Ağustos’a kadar uzatıldığını duyurdu.

7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunun kapsamında öngörülmüş olan başvuru, bildirim ve beyan Süreleri 31.07.2018 tarihli ve 30415 sayılı resmi gazetenin mükerrer sayısında yayımlanarak 27.08.2018 tarihine (bu tarih dâhil) kadar uzatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Manisa Büyükşehir Belediyesine borcu olan vatandaşlar/mükelleflerin, 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında, borçların yeniden yapılandırılması için Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Zemin Katı’nda bulunan Gelir Şube Müdürlüğüne, tüm ilçelerdeki Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüklerindeki veznelere ve Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası (Beyaz Fil arkası) giriş katındaki başvuru noktalarına 27 Ağustos 2018 günü mesai bitimine kadar bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir” denildi.