solyanreklam
sagreklam

Yalnız Değilsiniz

İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün girişimleriyle 2013 yılında ‘Yalnız Değilsin’ sloganıyla açılan v...

Yalnız Değilsiniz
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 13:46
03.08.2018 10:46

İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün girişimleriyle 2013 yılında ‘Yalnız Değilsin’ sloganıyla açılan ve bugün 17 ilçede hizmet veren Gıda Bankası, Selendi ilçesinde de 208 ailenin yüzünü güldürüyor.

Sosyal Belediyecilik projeleriyle Manisalı vatandaşların yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Gıda Bankası ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Gıda ve temizlik ürünlerinin yer aldığı 35 kalem ürün ile bir ailenin aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği Gıda Bankasından Selendi ilçesinde 208 hane faydalanıyor. Dar gelirli vatandaşlar kendilerine dağıtılan kartlarla Gıda Bankalarından temizlik malzemesinden gıda malzemelerine kadar tüm market ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.
Rencide Edilmeden Alışverişlerini Yapıyorlar
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak iyi günde kötü günde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız asla yalnız değiller. Selendi ilçemizde 208 ihtiyaç sahibi aile kendilerine verilen kartlarla her türlü ihtiyaçlarını gizlilik içerisinde rencide edilmeden yapabiliyor” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık