Vodafone Arena Açıldı!

Beşiktaş Belediyesi'nden Beşiktaş Kulübü'ne destek'

Vodafone Arena Açıldı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

10 Nisan Pazar günü protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı.

Beşiktaş Belediyesi, yeni evi Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

İki buçuk yıl aradan sonra yeni evi Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş Kulübü'ne en büyük desteği Beşiktaş Belediyesi verdi. Beşiktaş Belediyesi, 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynanan lig maçı ile birlikte yeni evine geri dönen Beşiktaş Kulübü’ne yeni stadyumu Vodafone Arena açılışı için farklı etkinliklerle destek verdi.

Beşiktaş Belediyesi, taraftarları daha coşkulu hale getirmek ve Beşiktaş sevgisini daha iyi aşılamak için Çarşı'dan başlayarak Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın talimatları ile kulüple ortak işbirliği içerisinde açılışa hazırlanan Vodafone Arana için Beşiktaş Belediyesi, ses araçları, bando ekipleri ve afişler ile birlikte tüm Beşiktaş'ı yeni stadyumun açılışına hazır hale getirdi.

Başkan Hazinedar da Vodafone Arena’daki ilk maçında Beşiktaş’ı tribünde destekledi.