solyanreklam
sagreklam

VATANDAŞ TALEP EDİYOR, MUDANYA BELEDİYESİ YAPIYOR

VATANDAŞ TALEP EDİYOR, MUDANYA BELEDİYESİ YAPIYOR

VATANDAŞ TALEP EDİYOR, MUDANYA BELEDİYESİ YAPIYOR
  • 18 Mart 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hem kırsal alanda hem de ilçe merkezinde çalışmalarını sürdürüyor.


Bahar aylarının yaklaşması ile birlikte çalışmalarına hız veren Mudanya Belediyesi kırsal alanda ve ilçe merkezinde gelen talepleri değerlendirerek çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yol ve asfalt çalışmalarının arından boya ve yenileme çalışmalarını da eksiksiz olarak yerine getiriyor. Ekipler son olarak Çekrice ve Mirzaoba mahallelerinden gelen talepler üzerine mahalle konakları ve mahalle kıraathanesinin bulunduğu yere sundurma yaptı. Ekipleri ayrıca konak ve kahvehanelerin boya işlerini gerçekleştirdi.
ŞEHİTLİKLER ÇİÇEKLENDİ
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılında Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise, ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan şehitlik ve anıtları çiçeklendirilerek temizledi. Atatürk Anıtı, Şükrü Çavuş Anıtı, Mirzaoba Şehitliği ve Şehit Mehmet Mezarı başta olmak üzere zarar gören anıt ve şehit mezarlarını onaran ekipler, çiçeklendirme ve çevre düzenlemelerini gerçekleştirdiler.
“ŞEHİTLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ”
Kırsal alanda ve ilçe merkezinde gelen talepleri belli plana göre değerlendirdiklerinin altını çizen Mudanya Belediye Başkan Hayri Türkyılmaz, “Mahallelerimizde konak ve kahvehanemizin sundurma ve boya çalışmalarını tamamladık. Çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi kimseyi ayrıştırmadan en hızlı şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. Şehitlik ve anıtların kendileri için ayrı bir yeri olduğuna da değinen Türkyılmaz, “Şehitlerimiz için ne yapsak az. Bu vatan için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizin mezarlarının bakımları ve güzelleştirilmesi bizim asli görevlerimizin başında gelmelidir. Onlara minnettar olduğumuzu belirtmek isterim. Anıtları ve şehit mezarları da güzelleştirilip, temizlenmektedir” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık