solyanreklam
sagreklam

Ustalara Saygı, "İzzet Öz"

"Ustalara Saygı"nın bu ayki konuğu; sanat yaşamının 50. yılını kutlayan İzzet Öz oldu...

Ustalara Saygı,
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” etkinlikleri 24 Temmuz Pazartesi akşamı İzzet Öz’e Saygı Gecesi ile devam etti. “Ustalara Saygı” etkinliklerinin 152’ncisi yaz dönemi nedeniyle açık havada, Beşiktaş Abbasağa Parkı’nda gerçekleştirildi.

Bu sene 50. sanat yılını kutlayan İzzet Öz’ün dostlarının müzikleri ve sohbetleriyle katıldığı etkinlik, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın da katılımıyla saat 21.00’de başladı.

Geceye katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Öz'ün müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri olduğuna vurgu yaptı ve "İzzet Öz benim çok yakın arkadaşım. Siz onun 70 yaşında olduğuna bakmayın ruhu benden genç. Bana çok şey katan çok önemli bir Beşiktaşlı. Her birimizin müzikle ilgili hayatında sanıyorum İzzet Öz'ün özel bir yeri vardır. İşte o yüzden gerçekten bir usta" dedi.

İzzet Öz’ün kadim dostlarından Nükhet Duru da gecenin sonunda sahne aldı. Nükhet Duru sevilen şarkılarıyla dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Cevdet Alanbay, Siney Yılmaz ve Goncagül Alankaya’dan oluşan Akustik Bişeyler’in 70'lerden günümüze geniş bir yelpazeden oluşan repertuarlarını bu kez İzzet Öz için yorumladıkları gecenin konukları arasında Fuat Güner de yer aldı.

Plaklar Arasında, Gençler İçin, Hafta Sonu, Pazarın Plakları, Metronom, Teleskop, Voice of Turkey için Musical Computer, Show Radyo için İzzet Öz Sizlerle ve Radyo 2019 – Genç Radyo ve Radyo 3 için Teleskop gibi radyo; Diskovizyon, Metronom, Sihirli Lamba, Teleskop, Süpervizyon, Zoom, Çizginin Üstü, İzzet Öz Sizlerle ve Şimdi Bu Program Çok Moda gibi televizyon programlarına imza atan İzzet Öz, etkinlik boyunca sahnedeydi. 50. yılını kutlayan Usta'nın yarım asırlık müzik tarihinin özeti görüntülerle, müziklerle anlatıldı...


Ustalara Saygı toplantısı, 7 Ağustos’ta Selçuk Ural’a Saygı Gecesi ile yine Abbasağa Parkı’nda devam edecek…

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık