solyanreklam
sagreklam

Ustalara Saygı: Dursun Ali Akınet

Şair Dursun Ali Akınet’e saygı gecesi…

Ustalara Saygı: Dursun Ali Akınet
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” etkinlikleri 21 Ekim Cumartesi akşamı Dursun Ali Akınet’e Saygı Gecesi ile devam ediyor…

Gazeteci Yazar Faruk Şüyün'ün 12 yıldır hazırladığı "Ustalara Saygı" etkinliklerinin 156'ncısı Şair Dursun Ali Akınet için Fulya Sanat'ta düzenleniyor. Barkovizyon gösterisi, şiir ve müzik dinletilerinin yer alacağı gecede; usta şair Dursun Ali Akınet, dostlarını sahnede ağırlayacak. 

Aralarında Özgür Alter, İbrahim Can, Ali Osman Erbaşı, Mehmet Gümüş, Yüksel Kayfaz, Gülşen Kutlu, Selimhan, Şefik Pak, Tuğrul Şan ve Şükriye Tutkun’un bulunduğu türkü dünyasının usta isimleri; seslendirecekleri Dursun Ali Akınet eserleriyle geceyi müzik ziyafetine çevirecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Mahsun Kırmızıgül'ün de katılacağı gecede izleyiciler, Halil İbrahim'in hikâyesini eser sahibinden dinleme fırsatına sahip olacaklar.

“Halil İbrahim”, “Yolun Sonu Görünüyor”, “Turnam Başım Darda Benim” gibi şiirleri bestelenerek Türk Halk Müziği'ne kazandırılan Dursun Ali Akınet’in “Suyun Gözü, “Yolun Sonu Görünüyor-Halil İbrahim, Şimal Esintileri” adlarında şiir kitapları da bulunuyor.

Tarih: 21 Ekim 2017 Cumartesi
Saat: 20.00
Yer: Fulya Sanat

*Ücretsiz Etkinlik


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık