solyanreklam
sagreklam

ULUSAL VE ULUSLARARASI 50 FİRMA İBB DRAGON BOT FESTİVALİ'NDE YARIŞACAK

ULUSAL VE ULUSLARARASI 50 FİRMA İBB DRAGON BOT FESTİVALİ'NDE YARIŞACAK

ULUSAL VE ULUSLARARASI 50 FİRMA İBB DRAGON BOT FESTİVALİ'NDE YARIŞACAK
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ulusal ve uluslararası kurumları Dragon Bot Festivali’nde bir araya getiriyor. Turizm, enerji, bankacılık otomotiv gibi 50 farklı firmadan 70 takım ve 1500 sporcu, İBB Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’ndaki festivalde yarışacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl düzenlediği su sporu organizasyonları arasında yer alan Kurumlararası Dragon Festivali Bot Yarışları bu yıl ikinci kez düzenlenecek. Yüzlerce kişinin bir araya geleceği festival, 22-23 Eylül tarihlerinde 12.00-17.00 saatleri arasında İBB Orhangazi Şehir Parkı'nda yapılacak.

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen “Dragon Bot Festivali” Mayıs ve Eylül aylarında olmak üzere yılda iki kez düzenleniyor. Bu yıl ikincisi 22-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festival ulusal ve uluslararası kurumların katılımıyla yapılacak.

Dragon Bot Yarışları'na 50 farklı firmadan 70 takım ve 1500 sporcu katılacak. Maltepe sahilde bulunan İBB Orhangazi Şehir Parkı Su Sporları Alanı’nda iki gün sürecek organizasyonda bot yarışlarının yanı sıra birçok etkinlik düzenlenecek. Festival boyunca yarışmalar, DJ ve müzik performansları, sahne şovları ve egzersiz aktiviteleri gibi pek çok faaliyetle katılımcılar unutulmaz bir hafta sonu yaşayacaklar.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık