Ücretsiz Yaz Okulları Devam Ediyor!

Beşiktaş Belediyesi'nin Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi'yle birlikte öğrencilerin yaz tatille...

Ücretsiz Yaz Okulları Devam Ediyor!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi'nin Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlediği “Ücretsiz Yaz Okulları” çocukları birbirinden keyifli aktivitelerle buluşturuyor.

İngilizce, gitar, bağlama, drama, resim, voleybol, basketbol, futbol, tenis, yüzme, satranç, jimnastik ve bale kursları gibi pek çok farklı branşta faaliyet gösteren yaz okulları uzman antrenör ve eğitimcilerin gözetiminde gerçekleşiyor.

Öğrenciler, açılan bu kurslarda yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirirken aynı zamanda ilgi alanlarına göre seçtikleri branşlarda eğitim alıyor.

Beşiktaş’ta yaşayan 6-14 yaş arası çocukların yaz tatillerini değerlendirdikleri ücretsiz kurslarımız için her sene olduğu gibi kültür merkezlerindeki dersliklerimiz, parklarımızdaki spor alanları ve ilçemizdeki okulların kapalı spor salonları ve tesisleri kullanılıyor.

"Ücretsiz Yaz Okulları" Ağustos ayının son haftasında sona erecek.