solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ’DAN POYRAZ’A TAM DESTEK!

TÜRKYILMAZ’DAN POYRAZ’A TAM DESTEK!

TÜRKYILMAZ’DAN POYRAZ’A TAM DESTEK!
  • 11 Şubat 2016, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 3.Lig’e emin adımlarla ilerleyen Mudanyaspor’lu futbolcular ile yemekte bir araya geldi. Oyunculardan söz alan Türkyılmaz, “Şampiyon Mudanyaspor” dedi.

BAL Lig’inde aldığı başarılı sonuçlar ile 3.’Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Mudanyaspor, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın verdiği moral ve tanışma yemeğinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Recep Günay’ın istifasının ardından olağanüstü kongre sürecine giren Mudanyaspor’a Başkan Türkyılmaz tam destek verdi.  Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy ve Antrenör Selçuk Serbest’in de katıldığı yemekte konuşan Türkyılmaz, “Artık yeni bir dönem başlıyor. Bundan sonra Mudanyaspor daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. İnanıyorum ki o zorluklar içerisinde elde ettiğiniz başarılar, yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte daha da artacaktır” dedi.
“ŞAMPİYON MUDANYASPOR”
Hep birlikte güzel günler göreceklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Mudanyaspor bundan sonra Mudanya Belediyesi’nin desteğini de hissedecek. Dolaylı yollardan sizlerle yardımcı olmaya çalıştık. Sizlere bugüne kadar verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin yanında olamazsak da gönlümüz sizlerle birliktedir” dedi. Futbolculara Yalovaspor maçında başarılar dileyerek, şampiyonluk sözü alan Türkyılmaz, “Şampiyon Mudanyaspor” diyerek sözlerini tamamladı. Düzenlenen yemeğe ayrıca gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul’da yönetime aday olması beklenen işadamları da katılım sağladı. Mudanyaspor 17 Şubat tarihinde Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık