TÜRKYILMAZ'DAN MUHTARLARA İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI!

• 06 Şubat 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, göreve yeni seçilen Mudanya Muhtarlar Derneği Birliği Başkanı Selahattin Tamaç’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Türkyılmaz, vatandaşın isteklerini en iyi muhtarların bileceğini ve bu anlamda muhtarlarla belediye arasındaki işbirliğinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongreyle Mudanya Muhtarlar Derneği Birliği Başkanı seçilen Selahattin Tamaç’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, vatandaşın isteklerini en iyi muhtarların bileceğini ve bu anlamda muhtarlarla belediye arasındaki işbirliğinin çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Türkyılmaz, “Mahallelerimizin eksiklerini birebir gözlemleyen ve ilgili makama aktaran en önemli kurum muhtarlıklardır. Bizler, eksik kaldığımız noktalarda muhtarlarla işbirliği yaparak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer yapmak için gayret göstereceğiz. Bu anlamda muhtarlarımıza önemli görevler düşüyor. Mudanya’nın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözüme kavuşturmak için, muhtarlarımızın taleplerine en kısa sürede cevap vermeye çalışıyoruz” dedi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Mudanya Muhtarlar Derneği Birliği Başkanı Selahattin Tamaç, belediye ile sürekli işbirliği içinde olduklarını ifade etti. Tamaç, özellikle köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerden yoğun talepler geldiğini, bu konuda sık sık belediye ile iletişim halinde olduklarını vurguladı.