TÜRKYILMAZ, YEREL GAZETECİLER İLE BULUŞTU

• 12 Ocak 2016, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Mudanya’da görev yapan gazeteci ve köşe yazarları ile yemekte bir araya geldi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da görev yapan gazeteciler ve köşe yazarları ile buluştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte gazeteciler ile bol bol sohbet eden Türkyılmaz, belediye çalışmalarından da bahsetti. Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Türkyılmaz, siyasetten, spora, kültürden gündem olaylarına kadar birçok konuda gazeteciler ile sohbet etti. Bu tür buluşmaları geleneksel hale getirmek istediğini dile getiren Türkyılmaz, “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’ya yakışır bir buluşma olduğunu düşünüyorum. Her 10 Ocak günü randevulaşmadan buluşalım. Daha güzel ve daha geniş kapsamlı etkinlikler ile sizlerle bir arada olmayı arzu ediyorum” dedi. Dayanışma, tanışma ve birbirini anlama açısından bu tür buluşmaların önemli olduğuna da değinen Türkyılmaz, “Biz bir arada olursak, birbirimizi dinlersek ve anlamaya çalışırsak Mudanya’mızda çok daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Gazeteciler gününüzü kutlarken, kaleminizin keskin olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Düzenlenen yemeğe CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Mudanya Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Esen, Akın Poroy, Hayati Samast, Erdal Aktuğ, Erkan Altıntaş, İlke Özşen, Ali Polat ve Servet Usta’da katılım gösterdi.