TÜRKYILMAZ, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KAYMAKOBA VE MİRZAOBA’DA LOKMA DÖKTÜRDÜ!

• 23 Ekim 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın tüm mahallelerinde, şehitlerimizin ruhu için lokma döktürme programını sürdürüyor. Başkan Türkyılmaz, hem Mudanyalı hemşehrilerimize lokma ikram ediyor, hem de dertlerini dinliyor.

Şehitlerimiz için lokma döktürme programı kapsamında dün de Kaymakoba ve Mirzaoba mahallelerinde Mudanyalı hemşehrilerimize lokma ikram eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gittiği mahallelerde Mudanyalı hemşehrilerimizle uzun uzun sohbet ederek, dertlerini dinliyor. Başkan Türkyılmaz, ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamak gerektiğini vurgulayarak, “Son zamanlarda artan terör olaylarında ne yazık ki askerimiz ve polisimiz canlarını yitirdi. Artık acılar yaşanmasın. Mudanya  Belediyesi olarak şehitlerimizi unutmuyoruz, unutmayacağız. Onların bu vatan uğruna yaptıklarını, fedakarlıklarını asla unutmayacağız” dedi.