solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ: PARTİ AYIRIMI YAPMADIK!

TÜRKYILMAZ: PARTİ AYIRIMI YAPMADIK!

TÜRKYILMAZ: PARTİ AYIRIMI YAPMADIK!
  • 06 Şubat 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe belediye başkanları ziyaretlerini sürdürüyor. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ı ziyaret eden Türkyılmaz, “Parti ayırımı yapmaksızın herkese eşit hizmet götürerek Mudanya’yı hak ettiği yere getirmeye çalışıyoruz” dedi.  

İlçe belediye başkanlarını ziyaretlerini sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ı da makamında ziyaret etti. Başkan Acar’ın ziyaretçilerinden biri de  22. Dönem AKP Bursa  Milletvekili Mehmet Emin Tutan oldu. Tutan’ın da katılımıyla hep birlikte sohbet eden Türkyılmaz, milletvekillerinin de ülke adına önemli misyonlar üstlendiğini ifade etti. Tutan da, Türkyılmaz’ın hizmetlerini yakından takip ettiğini belirtirken, Mudanya’da soluk alınacak alanların kalmadığını, her yerin beton yığınlarıyla dolduğunu, yeni dönemde Türkyılmaz’ın yeşil alanlarla ve doğasıyla güzel bir Mudanya yaratacağına inandığını ifade etti.
“HERKESE EŞİT HİZMET İÇİN GELDİK”
Başkan Türkyılmaz, parti ayırmaksızın işbirliği içinde Bursa’nın hak ettiği geleceğine inandığını söyledi. Herkese eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Başkan Türkyılmaz, “Parti rozetimi bir kenara bırakıp, herkesin belediye başkanı olduğumu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bize oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmek için projelerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Mudanya’yı beton yığınından kurtarıp, çocuklarımızın, gençlerimizin ve  kadınlarımızın mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabildiği, doğası temiz, yeşil ve mavinin buluştuğu, spor ve kültürel alanların arttığı, stresten uzak bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.
ACAR’DAN SAHİL DÜZENLEMESİNE ÖVGÜ
Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın, Mudanya sahillerinde vatandaşın rahatlıkla gezebileceği mekanlar oluşturulması amacıyla sahilde gerçekleştirdiği düzenlemenin isabetli bir adım olduğunu ifade etti. Başkan Türkyılmaz’ın hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirten Acar, “Başkan Türkyılmaz’ı icraatlarını yakından takip ediyoruz. Devletin ve milletin malına sahip çıkmak tüm belediye başkanları olarak önemli görevlerimizdendir. Bu anlamda Başkan Türkyılmaz’ı tebrik ediyorum. Mudanya’daki sahil düzenlemesi gibi çalışmalarıyla devletin ve millin malına sahip çıkıyor. İlçe belediyeleri olarak karşılıklı işbirliği içinde, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık