solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, MÜJDEYİ KAHVALTIDA VERDİ

TÜRKYILMAZ, MÜJDEYİ KAHVALTIDA VERDİ

TÜRKYILMAZ, MÜJDEYİ KAHVALTIDA VERDİ
  • 27 Kasım 2015, Cuma 0:00

Emekli öğretmenler ile düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Emekli Evi” projesinin müjdesini verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle emekli öğretmenlere kahvaltı veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Emekli Evi” projesinin müjdesini de verdi. Mudanya Belediye binasının altında hayata geçirecekleri projeden bahseden Türkyılmaz, “Mudanya’nın emin ellerde olduğunu biliniz. Sizlerin hayalini kurduğunuz Mudanya’yı yaratmak için hızlı adımlar atıyoruz” dedi.
“Öğretmenlerimiz bizim canımız, her şeyimiz“ diyen Türkyılmaz, “Benim hayatımda çok önemli yeri olan insanlarsınız. Ailemizden ve sizlerden aldığımız terbiye ve eğitim bizleri bugüne getirdi.  Bu yolda hiç kimseyi utandıracak bir hata yapmadık, yapmayacağız. Sizlerin yetiştirdiği bir evlat olarak gurur duyacağınız bir Mudanya’yı yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin bizlere öğrettiği gibi haklarımızı savunuyoruz” dedi
“EMEKLİ EVİ YAKINDA HİZMETTE OLACAK”
Öğretmenler için bugüne kadar çok şeyler yapamadıklarının bilincinde olduklarını ifade eden Türkyılmaz, “Yeni yılda, emekli evi projesini hayata geçireceğiz. Bu evde çay ve kahve sizlere ücretsiz olacak, kütüphanesi olacak. Hobilerinizi yapacağınız bir mekan yaratacağız “dedi. Hayata geçirecekleri “Emekli Evi” projesi ile bu evde misafir olacak emekli öğretmenlerden ilham alacaklarının altını çizen Türkyılmaz, “Sizlerin bu mekanlara gelmeniz ile birlikte yapacağımız projelere de katkı vereceğinize de inanıyorum. Atatürkçü ve Cumhuriyet çocukları olarak bu ülkenin değerlerine sahip çıktığımızı her projemizin içerisinde dolu dolu göreceksiniz. Bundan da hiç kimse bizi mahrum edemeyecek. Atatürk sevgisi, Cumhuriyet sevgisi, insan sevgisi, vatan sevgisi her projemizin içerisinde yer alacaktır. Mudanya’mız ile gurur duymaya devam edeceksiniz” diye konuştu.       

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık