solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ: “MUDANYA’DA KİMSE KİMSESİZ KALMAYACAK”

TÜRKYILMAZ: “MUDANYA’DA KİMSE KİMSESİZ KALMAYACAK”

TÜRKYILMAZ: “MUDANYA’DA KİMSE KİMSESİZ KALMAYACAK”
  • 01 Nisan 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ihtiyaç sahibi vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla hayata geçirdikleri Zeytindalı ve Uğurböceği projelerinin hayata geçirildiğini vurgulayarak, “Kimse kimsesiz kalmayacak, çünkü onların Mudanya Belediyesi var” dedi.

 

 

Mudanya’da ihtiyaç sahibi vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçlayan Zeytindalı ve Uğurböceği Projeleri’nde hizmet verecek olan personel ve araçların tanıtım töreni Mütareke Binası önünde, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın katılımıyla yapıldı. Törene Mudanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sevgi Akuş, Zeytindalı ve Uğurböceği Projeleri Koordinatörü Eyüp Gencer, Mudanya Belediye Meclis üyeleri ve projede yer alan personel katıldı. Proje kapsamında, evde bakım hizmetleri, temizlik hizmetleri ve diğer tüm ihtiyaçların karşılanması amacıyla 1 adet hasta nakil aracı ve 7 adet hizmet aracı mobil hizmet verecek.

 

 

“KİMSE YATAĞA AÇ GİRMEYECEK”

Törende konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, seçim döneminde söz verilen bütün projelerin tek tek gerçekleştirildiğini vurgulayarak, “Seçim döneminde söz vermiştik; Mudanya’da yaşlısından gencine, çocuğundan engellisine, kimse yatağa aç girmeyecek ve kimse kimsesiz kalmayacak. Bugün bu projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Zeytindalı ve Uğurböceği Projeleri’mizle, yaşlı, genç, engelli ve diğer tüm vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatacağız. Mudanya’mızdaki tüm mahallelerde evlere tek tek girerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçları tespit edilecek. Proje kapsamında 1 doktor, 2 hemşire, 1 ebe, 2 hasta bakıcı ve diğer yardımcı personelimizin yanı sıra  toplam 8 adet mobil aracımızla hizmet vereceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 

“TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ!”

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kapsamı ve hizmet alanı açısından Zeytindalı ve Uğurböceği projelerinin Türkiye’de bir ilk olacağını vurgulayarak,

“Bu projeler sayesinde kimse kimsesiz kalmayacak. Projede mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri, Kent Konseyi Mahalle temsilcileri ve tüm vatandaşlarımıza önemli görevler düşüyor. Projede görev alan yardımcı personelimiz de,  güler yüzü ve şefkatli yaklaşımıyla ihtiyaç sahibi hemşerilerimize bakım hizmeti verecek. Mudanyalıların mutlu ve huzurlu olması için elimizden geleni yapmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık