TÜRKYILMAZ, KESEN’İ AĞIRLADI

• 21 Ocak 2015, Çarşamba 0:00

TÜRKYILMAZ, KESEN’İ AĞIRLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Recep Yüksel Kesen, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Geçekleştirdikleri genel kurulda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Yüksel Kesen, yöneticileri ile birlikte Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı yeni makamında ziyaret etti.  Türkyılmaz’ın gerçekleştirdiği çalışmaları değerlendirerek, desteklerini ileten MHP İlçe Başkanı Yüksel Kesen, Mudanya’nın menfaatleri doğrultusunda yapılacak çalışmalarda her zaman destek olacaklarını ifade etti.
“MUDANYA’YI GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”
Gerçekleşen genel kurul ardından yeniden başkan seçilen Yüksel Kesen ve yönetimine başarılar dileyen Türkyılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye çalışmaları hakkında Kesen ve yönetimine bilgiler veren Türkyılmaz, “Mudanya’yı geleceğe taşımak için projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Bunun için sizlerin bize vereceği destek çok önemli. Mudanya hepimizin, hep birlikte Mudanya’yı geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.