solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “ HİZMETLERİMİZİ YAPMAMIZI KİMSE ENGELLEYEMEZ”

TÜRKYILMAZ, “ HİZMETLERİMİZİ YAPMAMIZI KİMSE ENGELLEYEMEZ”

TÜRKYILMAZ, “ HİZMETLERİMİZİ YAPMAMIZI KİMSE ENGELLEYEMEZ”
  • 28 Ocak 2016, Perşembe 0:00

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin Tekel Parkı yanında bulunan Mudanya Belediyesi’ne ait alanda ki reklam panoları sökmesinin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hizmetleri kimsenin engelleyemeyeceğini ifade ederek, ilgili birimlerden özür beklediklerini dile getirdi.

Mahkeme kararı doğrultusunda Mudanya Belediyesi’ne tahsis edilen Tekel Parkı yanında ki 1.722.23 m2’lik alanda yapımını düşündükleri “Kültür ve Sanat Merkezi” tanıtım panolarını konuşlandırdıklarını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Dava sonucu haklı çıktığımız için, hem kendi adımıza, hem de Mudanya ve Mudanyalıların haklarını korumak adına çok sevindik” dedi.
Birkaç gün sonrasında uygun olmayan şekil ve saatte Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından reklam panolarının söküldüğünü belirten Türkyılmaz “Belediyemize ait olan iki adet reklam panolarından birinin parçalanarak, diğerinin ise yerinden sökülerek kaldırılması bizleri çok üzmüştür. Biz Mudanya’mıza hizmet etmek için elimizden gelen çabayı sarf ederken, birilerinin bizleri engellemek adına uğraşması, hatta bu hizmetlerin görsel panolarına bile tahammül edememelerini Mudanyalı hemşehrilerimin takdirine bırakıyorum” dedi.
“MUDANYA HALKI ADINA ÖZÜR BEKLİYORUZ”
Mudanya Belediyesi hukukçuları tarafından gerekli incelemelerin başlatıldığına da dikkat çeken Türkyılmaz, “İlgili dairelerinden hem kendi adımıza hem de Mudanyalı hemşehrilerimiz adına özür bekliyoruz. Siyaseten bu davranışta bulunanların Mudanya’ya fayda değil zarar verdiklerini belirtmek isterim” dedi. Bu güne kadar olduğu gibi Mudanya’nın ve Mudanyalıların haklarını korumaya devam edeceğine vurgu yapan Türkyılmaz, “30 yılda yapılan hizmetlerin 10 kat fazlasını 22 aylık dönemde yaptık. Daha fazla hizmeti önümüzde ki günlerde yapacağız. Mükemmel ve muhteşem projeler ile Mudanya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu hizmetleri yapmamızı engellemeye kimsenin gücü yetmeyecek” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık