solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, FRANSA’DA TEMASLARDA BULUNDU

TÜRKYILMAZ, FRANSA’DA TEMASLARDA BULUNDU

TÜRKYILMAZ,  FRANSA’DA TEMASLARDA BULUNDU
  • 01 Nisan 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Fransa'nın Strasbourg Kenti'nde gerçekleşen Avrupa Konseyi Yerel Bölgesel Yönetimler Kongresi'ne katılım sağladı.

Fransa’nın Strasbourg Kenti'nde bu yıl 30'uncusu düzenlenen kongreye katılan Bursa Belediyeler Birliği Encümen Kurulu Üyesi ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, dünyanın çeşitli bölgelerinden kongreye katılan konuklara Mudanya’yı anlattı. 21-24 Mart tarihleri arasında Fransa’da çeşitli temaslarda bulunan Türkyılmaz, kongrede sunulan raporlar hakkında görüşlerini de dile getirdi. Belçika’nın Brüksel şehrinde meydana gelen patlamanın acısının düştüğü kongrede, Bursa Belediyeler Birliği tarafından Avrupa'da insan hakları kalitesinin arttırılması, yerinden yönetimi ilkesiyle yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve daha iyi hizmet verme anlayışı, göç yolları ve mültecilerin yaşam şartlarının artırılması gibi konularda bilgiler aktarıldı.
Kongreye Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, birlik üyesi olan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ile CHP ve MHP'li meclis üyeleri de katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık