solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “DEMOKRASİ ÜLKEMİZDE YAŞAYACAK”

TÜRKYILMAZ, “DEMOKRASİ ÜLKEMİZDE YAŞAYACAK”

TÜRKYILMAZ, “DEMOKRASİ ÜLKEMİZDE YAŞAYACAK”
  • 20 Temmuz 2016, Çarşamba 0:00

Ülkemizde yaşanan darbe girişimini lanetleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalıların darbeye karşı duyarlılığını gösterdiğini söyledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ülkemizde yaşanan darbe girişimi ve sosyal medya üzerinden hakkında yapılan asılsız eleştirilere düzenlediği basın toplantısıyla açıklık getirdi. Belediye Başkanlık makamında düzenlenen basın açıklamasında Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri Ali Polat, Servet Usta ve Hüseyin Esen ile CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Kadın Kolları Başkanı Sevtap Esen, Gençlik Kolları Başkanı Emre Yiğit ve partililer de hazır bulundu.
“TAM DEMOKRASİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Darbe akşamında tüm belediye meclis üyeleriyle birlikte yemekte olduğunu söyleyen Türkyılmaz, “Darbe nereden ve kimden gelirse gelsin karşı olduğumuzu ve attığımız mesajlarla halkımızdan sağ duyulu olmalarını istedik” dedi. Bu ülkede demokrasinin kesinlikle yaşayacağına da vurgu yapan Türkyılmaz, “İnanıyorum ki ülkemizin gündemi 15 Temmuz’dan itibaren tam demokrasidir. Tam demokrasinin ülkemizde yerleşmesi ve halkımızın barış, kardeşlik içerisinde yaşaması için Mudanya Belediye Başkanı olarak elimden geleni yapacağım” dedi.
“MUDANYALILAR DUYARLILIĞINI GÖSTERMİŞTİR”
15 Temmuz akşamı olayın netliği ortaya çıktıktan sonra İlçe Kaymakamlığı tarafından belediye hoparlörlerinden anons yapılmasının istendiğini de dile getiren Türkyılmaz, “Bunu yanı sıra belediye SMS sistemimizden halkımıza mesaj gönderdik. Belediye olarak hangi anlamda ihtiyaç olursa destek olmaya çalıştık” dedi. Sokağa çıkanlar arasında partililerinin ve belediye personelinin de olduğunu sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Bu demokrasiye sahip çıkma sürecini suistimal etmeye çalışanlara fırsat vermeden tüm Mudanyalı hemşehrilerimiz üzerlerine düşen duyarlılığı gösterdiler. Onlarada ayrıca teşekkür ederim” dedi. Göreve geldiğinden bugüne kdar ölüm ve linç tehditleri aldığını da anlatan Türkyılmaz, Mudanya’nın son çetesi hakkında da suç duyurusunda bulunduklarını sözlerine ekledi.                                                  
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık