solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “ATATÜRK PARKI FARK YARATACAK”

TÜRKYILMAZ, “ATATÜRK PARKI FARK YARATACAK”

TÜRKYILMAZ, “ATATÜRK PARKI FARK YARATACAK”
  • 04 Mart 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altıntaş’ın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Servet Usta ve Hayati Samast eşlik etti. Yeni oluşturulan park alanları, Güzelyalı Atatürk Parkı’nda devam eden çalışmaları ve okullara konulan oturma gruplarını inceleyen Türkyılmaz, görülen eksikliklerin tamamlanması için gerekli talimatları da verdi.
DİNLENME ALANLAR GÜZELLEŞİYOR
Güzelyalı Mahallesi’nde devam eden Atatürk Parkı’nda ki çalışmalar hakkında bilgiler alan Türkyılmaz, en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ifade etti. Güzelyalı Mahallesi’nde insanların nefes alacağı alanları tamamen belediye imkanları ile güzelleştirdiklerini ve yeni alanlar yaratmak için çalışmalarının sürdüğünü de dile getiren Türkyılmaz, “Güzelyalı Atatürk Parkı tamamlandığı zaman hemşehrilerimizin vazgeçemeyeceği bir yaşam alanı haline gelecek” dedi. 
OKULLARA RENKLİ BANKLAR
Öte yandan okullara ve vatandaşların yol üzerlerinde dinlenebileceği alanlara yerleştirilen renkli bankları inceleyen Türkyılmaz, “Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü marangoz atölyesinde üretilen renkli banklar vatandaşlarımızın dinlenebileceği alanlara ve okullarımıza konuldu. İlk olarak 60 adet bankın çeşitli yerlere yerleştirildiğini belirten Türkyılmaz, bahar aylarının gelmesi ile birlikte piknik masası, bank ve kameliyaların ilgili alanlara hızla konmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık