solyanreklam
sagreklam

Türkbeleni'nde Muhteşem Konser

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkbeleni Millet Bahçesi, ünlü Sanatçı Demet Akalın konserine ev sahipliği yaptı.

Türkbeleni'nde Muhteşem Konser
  • 28 Şubat 2019, Perşembe 11:10

Demet Akalın coşturdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkbeleni Millet Bahçesi, ünlü Sanatçı Demet Akalın konserine ev sahipliği yaptı. Konser alanını dolduran binlerce kişi coşku dolu anlar yaşadı. Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel eşi Ebru Türel ile birlikte katıldı.

Manavgat’ta yapımı tamamlanan, 27 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya Aday Tanıtım Toplantısı’nda “Toplu Açılış” töreni kapsamında hizmete giren Türkbeleni Millet Bahçesi, muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ünlü sanatçı Demet Akalın Türkbeleni Millet Bahçesinde unutulmaz bir konser verdi.
Demet Akalın coşturdu
Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olan Türkbeleni Millet Bahçesinde gerçekleşen, ünlü Sanatçı Demet Akalın konserine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, Cumhur ittifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz ve binlerce kişi katıldı. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar alana sığmadı. Havai fişek gösterileriyle tam bir şölen havasında geçen konserde Demet Akalın hayranları sanatçının  hit parçalarıyla coştu. 
Çiçek takdim etti
Başkan Türel, eşi Ebru Türel ve Hasan Öz ile birlikte Demet Akalın’a çiçek takdim etti. Başkan Türel, Türkbeleni Millet Bahçesi’nin Manavgat’a çok yakıştığını belirterek, 
“Türkbeleni’nde ilk konseri vermek ünlü sanatçımız Demet Akalın’a nasip oldu. Bundan sonra bu tip etkinliklerimiz devam edecek” diyerek Manavgatlılara iyi eğlenceler diledi.
Nefes aldırıyor
Antalya'nın Manavgat ilçesinin akciğeri konumundaki Türkbeleni, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı çevreci proje ile 2013 yılında çıkan yangının ardından yeniden küllerinden doğdu. Manavgat'a nefes aldıran ve ilçenin yeni bir yaşam alanı olan 350 dönümlük Türkbeleni Millet Bahçesi, yenilenen çehresiyle Manavgatlıların hizmetine sunuldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık