solyanreklam
sagreklam

Türk Yıldızları Mersin Semalarında Uçacak

Türk Yıldızları Mersin Semalarında Uçacak

Türk Yıldızları Mersin Semalarında Uçacak
  • 07 Nisan 2018, Cumartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram etkinlikleri kapsamnda Türk Yldzlar akrotim ekibi Mersin’e gelecek. 23 Nisan’da Mersin’de gökyüzü krmz beyaza boyanacak.

imdiye kadar birçok organizasyonda uçu yapan ayn zamanda uluslararas etkinliklerde de Türkiye’nin gösünü kabartan Türk Yldzlar, bu defa Mersin’de uçacak. Dünyada 8 süpersonik sava uçayla gösteri yapan tek akrotim olan Türk Yldzlar, Mersin semalarnda nefes kesen bir gösteri düzenleyecek. Dünyada sesten hzl sava uçaklaryla ve 8 uçakl formasyonla gösteri yapan tek tim olan Türk Yldzlar’nn gösterisine Mersin’den ve çevre illerden youn katlm olmas bekleniyor.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram etkinlikleri kapsamnda 23 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da Mersin dman Yurdu Meydannda Mersinlilere görsel bir ölen sunacak.

Gökyüzünün Milli Takmndan Mersinlilere Davet

Türkiye’nin gökyüzündeki milli takm Türk Yldzlar ekibi ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’nda Mersin’de bulunmaktan mutluluk duyduklarn ifade ettiler. 23 Nisan’da Mersin’de unutulmayacak bir gösteriye imza atacaklarn ve hazrlklarnn son hzla devam ettiini Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ise “Türkiye Cumhuriyeti’nin en anlaml milli bayramlarndan biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’nda Mersinlilerle bulumann gururunu ve cokusunu yayoruz. Tüm Mersinlileri bu cokuya ortak olmalar için saat 16.00’da Mersin dman Yurdu Meydan'na davet ediyoruz” diyerek Mersinlilere çar yapt.

26 yldr Türkiye’nin Gururu

Türk Yldzlar akrotim ekibi, 7 Aralk 1992 tarihinde kurulan Türk Yldzlar Konya 3’üncü Ana Jet Üs Komutanl bünyesinde konulu olup Dünyada sesten hzl sava uçaklaryla ve 8 uçakl formasyonla gösteri yapan tek timdir. Kuruluundan bugüne kadar 23 farkl ülkede yirmi milyondan fazla kiiye gösteri yapmtr. Ayrca 24 Austos 2001 tarihinde Bakü/Azerbaycan’da yaptklar gösteriyle tek seferde bir milyondan fazla seyirciye gösteri yaparak bir rekoru elinde bulundurmaktadr.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık