TÜRK POLİSİ 170 YAŞINDA

• 10 Nisan 2015, Cuma 0:00

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Mudanya’da da törenlerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü Mudanya’da düzenlenen törenle kutlandı. İskele Meydanı’nda düzenlenen törenlere Mudanya Kaymakamı Orhan çiftçi, Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Tayfun Paşaoğlu, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Atagün’ün yanı sıra protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Atagün’ün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Komiser Yardımcısı Mustafa Gedikoğlu, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Güvenli bir Mudanya oluşturmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Gedikoğlu, polis teşkilatının kararlı ve istikrarlı bir şekilde kendini geliştirerek çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. Düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından davetliler, kokteyle katılarak polis teşkilatının yıldönümünü kutladı.