solyanreklam
sagreklam

Türel Elmalı'da esnafla kucaklaştı

Türel Elmalı'da esnafla kucaklaştı

Türel Elmalı'da esnafla kucaklaştı
  • 14 Ağustos 2018, Salı 0:00

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı’da esnafla kucaklaştı. Elmalı pazarını ziyaret eden Başkan Türel esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Türel sıcak, samimi bir şekilde ağırlandığı Pazar esnafının yer sofrasına oturdu, onlarla azık yedi.

Her gittiği ilçede yoğun ilgiyle karşılanan Antalya büyükşehir belediye başkanı Menderes Türel, Elmalı’da kültür merkezi açılışı öncesinde esnaf ziyareti yaptı. Elmalı’nın her Pazartesi kurulan Pazar alanını ziyaret eden Başkan Türel esnafla kucaklaştı. Karşılarında Başkan Türel’i gören Elmalı esnafı ve halkı, samimi bir şekilde karşıladıkları Başkan Türel’e yakın ilgi gösterdi.
El öptü, kucaklaştı
Hem Pazar esnafı hem de alışveriş yapan vatandaşla el sıkışan, büyüklerinin elini öpen Başkan Türel’e Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin de eşlik etti. Keyifli bir Pazar ziyareti yapan Başkan Türel, kendisini yer sofrasına davet eden esnafı da kırmadı. Onların azığını paylaşan Başkan Türel, esnaftan helallik isteyerek ayrıldı.
Yakın ilgi mutlu etti
Başkan Türel, 7’den 70’e herkesle el sıkıştı. Çocuklarla çak yaptı. Bazı tezgâhlarda meyvenin tadına baktı. Esnafa hayırlı pazarlar ve hayırlı işler dileyen Başkan Türel, vatandaşların hal ve hatırını sordu. Kendine gösterilen yakın ilgi karşısında mutlu olan Başkan Türel’e ziyaretinde, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, ve diğer bürokratları da eşlik etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık