solyanreklam
sagreklam

Tour Of Mersin'in 3. Etabı Tamamlandı

Tour Of Mersin'in 3. Etabı Tamamlandı

Tour Of Mersin'in 3. Etabı Tamamlandı
  • 21 Nisan 2018, Cumartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan bu yl 4.’sü gerçekletirilen Tour Of Mersin Uluslararas Bisiklet Turu’nun 3. etab tamamland. Turun 3. etabn Belarus’un Minsk Cycling Club takmndan Eduard Vorganov 4 saat 27 dakika 36 saniye ile tamamlayarak,  Etap Klasman’nda birinci oldu ve Sar Mayo’nun sahibi oldu.  

9 ülkeden 15 takm ve yaklak 105 sporcunun katlm gösterdii Tour Of Mersin’in 3. etabnn start Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz tarafndan verildi. Tarsus ilçesinde start alan yara Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Bakan evket Can, Çamlyayla Belediye Bakan smail Tepebal, Tarsus Kaymakam Yüksel Ünal, Tarsus Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Murat Tarsuslu, Tarsus lçe Jandarma Komutan Binba Mahmut Erin, Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu, Tarsu AVM Genel Müdürü Osman Koçaslan,  meclis üyeleri ve vatandalar katld. 

Yarmaclar toplamda 152 kilometre yol kat etti

Mersin Valilii himayesinde, Mersin Büyükehir Belediyesi ve Bisiklet Federasyonu ibirlii ile gerçekletirilen bisiklet turunun 3. etab Tarsu AVM önünden balad. Tarsus’un Takba, Ula ve Beylice gibi mahalleri pedallandktan sonra, Çamlyayla’dan geçen bisikletliler, Toroslar’n Güzelyayla ve Doruklu istikametini takip ederek, Mersin merkezde Özgecan Aslan Meydannda yar sonlandrd.

Tarsus’ta balayan Özgecan Aslan Meydannda sona eren yarta sporcular, Çamlyayla ilçesinin esiz doas ve yeillii içerisinden geçerek devam eden güzergâh boyunca pedal çevirdi. Yaklak 4 buçuk saat süren yarta toplamda 152 kilometre yol kat eden sporcular çetin geçen bir yar daha tamamlam oldu.

3. etabn birincisi Belarus

Üçüncü günün sonunda, Etap Klasman'nda Belarus’tan Minsk Cycling Club takmndan Eduard Vorganov 4 saat 27 dakika 36 saniye ile birinci, Bulgaristan’dan Trevigiani Phonix-Hemus 1896 takmndan German Nicolas Tivani Perez  4 saat 29 dakika 5 saniye ile ikinci, Türkiye’den Torku eker Spor takmndan Ivan Balykn 4 saat 29 dakika 5 saniye ve salise fark ile üçüncü oldu. Dereceye giren sporcular ödüllerini Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz'n elinden ald.

Genel Klasman'da ilk iki günün birincisi olan Belarus’tan Minsk Cycling Club takmndan Eduard Vorganov üçüncü etab da birincilikle bitirerek ödülünü Bakan Kocamaz’n elinden ald. Yoku Klasman ve Sprint Klasman dalnda da birincilii eden brakmayan Minsk Cycling Club takmndan Eduard Vorganov da ödülünü Bakan Kocamaz’n elinden alarak hem sar, hem turkuaz hem de turuncu mayonun sahibi oldu.

Mersin Uluslararas Bisiklet Turu'nun Tarsu AVM ve Tarsus Kaps yarnda Torku eker Spor takmndan Onur Balkan birinci gelirken, Çamlyayla Kapsn Torku eker Spor takmndan Ivan Balykn birincilikle bitirdi. 4. Etabn son kaps olan Toroslar Kapsnda ise gün sonunda tüm mayolarn sahibi olan Minsk Cycling Club takmndan Eduard Vorganov birincilii göüsledi.

Etabn sonunda Mersin Büyükehir Belediyesi adna Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n ödüllerinin yan sra etap güzergâhndaki lçe Belediye snrlarnn önünden geçen sporcular da ödüllendirildi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık