solyanreklam
sagreklam

Tour Of Mersin'e Sayılı Günler Kaldı

Tour Of Mersin'e Sayılı Günler Kaldı

Tour Of Mersin'e Sayılı Günler Kaldı
  • 12 Nisan 2018, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan bu yl 4.’sü düzenlenecek olan ‘Tour Of Mersin Uluslararas Bisiklet Turu’nun dördüncü ve son Yürütme Kurulu Toplants gerçekletirildi. Tour Of Mersin Bisiklet Turu’na sayl günler kala gerçekletirilen son toplantda, bir önceki toplantda alnan tüm kararlar tekrar gözden geçirildi.

Mersin Büyükehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekletirilen toplantya Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel, Vali Yardmcs Mahmut Halal, l Emniyet Müdürlüü, l Salk Müdürlüü, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü, l Jandarma Komutanl, Karayollar, Mersin Büyükehir Belediyesi’nin ilgili daire bakanlar, geçi noktalarnda bulunan ilçe belediyelerinin birimleri, üniversite ve sivil toplum kurulularnn temsilcileri katld.

Toplantda, sporcularn yarma boyunca izleyecei güzergâhlar, takm ve sporcu bilgileri, ödül kaplar ve ilçe belediyeleri, payda kurumlarn görev ve sorumluluklar son kez gözden geçirildi ve kurumlarn görev tanmlar belirlenerek, o günden bu güne kadar yaplan tüm çalmalar hakknda bilgi verildi.

13 ilçenin tamam pedallanacak

19-22 Nisan tarihleri arasnda gerçekletirilecek olan Tour Of Mersin Uluslararas Bisiklet Turu’na 2015 ylnda 7 takm 61 sporcu, 2016 ylnda 9 takm 72 sporcu, 2017 ylnda 11 takm 83 sporcu katlrken bu yl 15 takm 105 sporcu katlm gösterecek.

Tour Of Mersin bu yl 13 ilçenin tamamn kapsyor ve geçmi yllarda güzergâhta yer almayan Akdeniz ve Mut ilçeleri de yer alyor. Mersin’in tantmna büyük katk sunan ve hem doal güzellii hem de parkurlarn zorluu ile dikkat çeken Tour Of Mersin Uluslararas Bisiklet Turu’na Türkiye, Kazakistan, Belarus, Almanya, Bulgaristan, Malezya, Azerbaycan, sviçre, Özbekistan olmak üzere toplam 9 ülkeden 15 takm ve yaklak 105 sporcu katlacak.

4 etap olarak gerçekletirilecek yarmada sporcular zorlu parkurlar bekliyor ve sporcular, 1. gün 123 kilometre, 2. gün 164 kilometre, 3. gün 152 kilometre, 4. gün 129 kilometre olmak üzere toplam 568 kilometre pedal çevirecekler.

Anamur’dan saat 11.00’de balayacak olan birinci etap Bozyaz, Aydnck, Gülnar ve Sipahili’den geçerek Yanl’da sona erecek. 2. etap saat 11.30’da Mut’ta balayarak Silifke ve Erdemli’den sonra Mezitli Solipompeipolis’te sona erecek. 3. etap saat 11.00’de Tarsus’ta balayarak Çamlyayla ve Toroslardan geçtikten sonra Özgecan Aslan Bar Meydan’nda son bulacak. 4. etap ise saat 10.00’da Cumhuriyet Meydan’ndan balayarak nsu, Çavak, Emirler güzergah boyunca devam edecek ve Özgecan Aslan Bar Meydan’nda sona erecek. 

Birimlere düen görevler konuuldu

13 ilçe de i birlii kapsamndaki belediyeler arasnda yer alrken, Yürütme Kurulu Toplants’nda ilçe belediyelerin görevleri, start ve fini noktalarnda kurumlara düen görevler, parkur yol iyiletirme çalmalar, asfalt çalmalar, yol çizgileri, genel yol ve mcr temizlikleri, delinatör güvenlik bant uygulamalar, mazgal, rögar tedbirleri, köy giri ve çklarnn asfalt onarmlar gibi i bölümleri hakknda fikir alverii yapld.

Yürütme Kurulu Toplants’nda ayrca, 16 Nisan Pazartesi günü saat 14.00’de Mersin Büyükehir Belediyesi Kongre ve Sergi Saray’nda 4. Tour Of Mersin Uluslararas Bisiklet Turu’nun basn toplantsnn yaplaca ve toplantya 2 tane de sporcunun katlaca duyuruldu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık