solyanreklam
sagreklam

Tour Of Mersin'e Adım Adım

Tour Of Mersin'e Adım Adım

Tour Of Mersin'e Adım Adım
  • 09 Mart 2018, Cuma 0:00

Mersin’de bu yl 4’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararas Bisiklet Turu ‘Tour Of Mersin’in üçüncü yürütme kurulu toplants yapld. Akdeniz ve Mut ilçelerinin de dâhil edildii bisiklet turu 19-22 Nisan tarihleri arasnda yaplacak.

Mersin Büyükehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekletirilen ve  Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel’in bakanlnda gerçekleen bilgilendirme toplantsna Mersin Büyükehir Belediyesi’nin ilgili daire bakanlar, l Emniyet Müdürlüü, l Salk Müdürlüü, l Jandarma Komutanl, geçi noktalarnda bulunan ilçe belediyelerinin birimleri, üniversite ve sivil toplum kurulular temsilcileri katld.

Toplantda, sporcularn yarma boyunca izleyecei güzergâhlar, takm ve sporcu bilgileri, ödül kaplar ve ilçe belediyeleri, payda kurumlarn görev ve sorumluluklar konuuldu.

19-22 Nisan tarihleri arasnda 4 etap olarak gerçekletirilecek yarmada sporcular zorlu parkurlar bekliyor. Sporcular, 1. gün 123 kilometre, 2 .gün  164, kilometre, 3. Gün: 152 kilometre, 4. Gün: 146 kilometre olmak üzere  toplamda 585 kilometre pedal çevirecekler. Anamur’dan balayan birinci etap Bozyaz, Aydnck, Gülnar ve Sipahili’den geçerek Yanl’da sona erecek. 2.etap Mut’ta balayarak Silifke ve Erdemli’den sonra Mersin Pompeipolis’te sona erecek. 3.Etap Tarsus’ta balayarak Çamlyayla, Mersin güzergah sonunda Özgecan Aslan Bar Meydan’nda son bulacak. 4. etap Mersin’de Cumhuriyet Meydan’ndan balayarak nsu, Çavak, Emirler güzergah boyunca devam edecek ve  Özgecan Aslan Bar Meydan’nda sona erecek.

Dünyann dört bir yanndan sporcularn katlaca yarmada sviçre, Kazakistan, Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Malezya bata olmak üzere Türkiye dâhil 12 takm ve 96 sporcunun katlm bekleniyor.

Zorlu parkurlardan sonra dereceye girenlerin ödüllendirilecei Tour Of Mersin’de yarmaclara 10 bin Euro ödül verecek. Birinci gün Anamur, Bozyaz, Aydnck, Gülnar Belediyeleri, ikinci gün Mut, Silifke, Erdemli, Mezitli Belediyeleri, üçüncü gün Tarsu AVM, Tarsus, Çamlyayla, Toroslar Belediyeleri, dördüncü gün Akdeniz Belediyesi, Palm City AVM, Selçuk Cancan olmak üzere toplam 15 ödül kaps bulunduu yarmada Mersin birbirinden baarl sporcular arlayarak dördüncü kez dünyaya açlacak.  

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık