TEOG'a Hazırlık Derslerimiz Başlıyor!

Beşiktaş Belediyesi 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerini TEOG sınavına hazırlıyor.

TEOG'a Hazırlık Derslerimiz Başlıyor!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Gönüllü Boğaziçi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Kulübü Öğrencilerinden TEOG Hazırlık Dersleri…

Beşiktaş Belediyesi, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Araştırma Kulübü Boğaziçi Gençlik Merkezi işbirliği ile 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerini ücretsiz olarak TEOG sınavına hazırlıyor.

Eğitim kapsamında 6. ve 7. Sınıf öğrencileri TEOG sınavına hafta sonları alacakları derslerle daha sağlam bir temelle hazırlanma fırsatına sahip olacaklar.

8. sınıf öğrencileri ise İkinci Dönem Merkezi Sistem Ortak Sınavı’nda sorulabilecek sorular kapsamında sınava hazırlanacak. Öğrencilerimiz, eksik kaldıkları konular ve konu tekrarları için de hafta sonları tamamlayıcı dersler alabilecekler.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Başvuru formunu doldurarak [email protected] adresine e-posta olarak yollayabilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi İçin:
0212 260 31 30 - 21