Temizlik Aracı

• 30 Ağustos 2014, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü sahil bandı ve park alanlarında vakumlu temizlik aracıyla temizlik çalışmalarına başladı. Modern temizlik araçları ile Mudanya’nın daha temiz ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vakumlu temizlik aracıyla özellikle yeşil alanların temizliğine hız verdi. Yollarda ve park alanlarında temizlenmesi zor olan sigara izmariti, çekirdek kabuğu gibi çöplerin temizliğini vakumlu araçlar ile gerçekleştirmeyi düşündüklerini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İlçemizin temizliği konusunda özverili bir şekilde çalışıyoruz. Yeni süreçte Mudanya’mızı zamanla daha temiz bir şehir haline getireceğiz” diye konuştu.
“MUDANYAMIZI TEMİZ TUTALIM”
En büyük sıkıntılarının çekirdek kabuklarının yarattığı pislikler olduğunu ifade eden Türkyılmaz, “Halkımızdan rica ediyoruz. Çekirdek kabuklarını yerlere atmasınlar, atanları uyarsınlar. Mudanya bizim evimiz, evimizi hep birlikte temizlemek bizlerin görevidir” ifadelerini kullandı. 240 litrelik atık biriktirme kapasitesine sahip vakumlu yeni temizlik aracının, kordon boyu, park alanlarında el ve süpürgeyle alınması zor olan sigara izmaritlerinin, kağıt, plastik şişe, küçük parçalar, yapraklar ve küçük atıkların temizlenmesinde kullanılıyor.