TASARIM PAZARIMIZ BAĞLARBAŞI’NDA AÇILDI

İyi ki Üsküdar Var! Platformu'nun düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Tasarım Pazarı'nın 6.'sı Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nin bahçesinde açıldı.

TASARIM PAZARIMIZ BAĞLARBAŞI’NDA AÇILDI
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 0:00

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında kültür sanatta öne çıkan bir belediye olarak bu tür kollektif dayanışma girişimlerine desteğin süreceğini belirterek katılımcıları selamladı. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in de konuşmasından sonra sivil toplum kuruluşları tarafından plaket takdimi ve tüm katılımcılarla sahne önünde toplu fotoğraf çekimine geçildi. Başkan Hilmi Türkmen ve Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'in kıyafet, takı, kitap, defter, gibi farklı kategoriden standları ziyaretiyle devam eden program Nevmekan Galeri'de Ahmet Ögreten ve öğrencilerinin resim sergisinin açılmasıyla sona erdi. 29 Temmuz Pazar akşamına dek açık kalacak Tasarım Pazarı'nda cumartesi ve pazar günleri 16.00-17.00 arası Nijer'de su kuyusu açma projesine destek amaçlı açık artırma yapılacak.

Pazar 17.00-18.00 arası çocuklara yönelik müzikli masal etkinliğinin de olacağı programa tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.