Tarsus'ta Rüzgar Etkili Oldu

• 24 Mart 2018, Cumartesi 0:00

Mersin’in Tarsus ilçesinde etkili olan iddetli frtna baz aaçlar yerinden söktü. Frtna nedeniyle devrilen ya da zarar gören aaçlar, Mersin Büyükehir Belediyesi ekipleri tarafndan temizlendi.

Mersin’de 24 Mart Cumartesi günü sabah saatlerinde etkili olmaya balayan rüzgâr nedeniyle, baz yerlerde aaçlar devrildi ve iddetli frtna hayat olumsuz etkiledi. Güney yönden esen kuvvetli rüzgâr nedeniyle aaçlar yklrken, iddetli frtna çok sayda ev, araç ve iyerine zarar verdi. Yaanan olumsuzluklar Mersin Büyükehir Belediyesi ekipleri tarafndan giderildi.

iddetli frtna özellikle Tarsus’un Yeiltepe Mahallesi, Ant Mahallesi, Ali Menteolu Caddesi, Hal Yolu, Çardak Kava, Alparslan Türke Bulvar, Devlet Bahçeli Mesire Alan, Langen Bulvar, D-400 Karayolu, Girne Mahallesi ve Atatürk Gençlik Park gibi bölgelerinde etkili oldu.

Mersin Büyükehir Belediyesi ekipleri Tarsus genelindeki yklan ve tehlike arz eden aaçlar tek tek temizledi. Ekipler tüm gün hava artlar normale dönene kadar çalmalarn sürdürdü.