solyanreklam
sagreklam

'Tamara'nın Çığlıkları' izleyiciyle buluşuyor

'Tamara'nın Çığlıkları' izleyiciyle buluşuyor

'Tamara'nın Çığlıkları' izleyiciyle buluşuyor
  • 11 Ekim 2018, Perşembe 14:17

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın, kadın sorununu merkezine aldığı “Tamara’nın Çığlıkları” adlı yeni oyunu 12 Ekim’de izleyiciyle buluşuyor.

Lysistrata ve Beyaz adlı oyunlarıyla tiyatro severlerden tam not alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın, “Tamara’nın Çığlıkları” adlı yeni oyunu 12 Ekim saat 20:00’da Kültür ve Kongre Merkezi’nde izleyicinin karşısına çıkıyor. Yazarlığını Canan Aksoy, yönetmenliğini Ata Aksoy, oyunculuklarını Handan Ekici ile Ata Aksoy’un yaptığı “Tamara’nın Çığlıkları” kadın sorunlarını deneysel bir dilde izleyiciye aktarıyor. Tiyatro, pandomim ve dansı aynı sahnede buluşturan, lirik şiirin bağlayıcı unsuru olarak kullanıldığı disiplinler arası performans türü olan “Tamara’nın Çığlıkları” kadının tüm coğrafyalarda kendine, ülkesine ve başka ülkelerde mülteci olma durumuna temas ediyor.  

12 Ekim’de ilk kez izleyici karşısına çıkacak olan “Tamara’nın Çığlıkları” farklı tarihlerde sezon boyunca izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık