solyanreklam
sagreklam

TALEP VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN 'BAŞKAN ARANIZDA'

TALEP VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN 'BAŞKAN ARANIZDA'

TALEP VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN 'BAŞKAN ARANIZDA'
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 0:00


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Talep ve Önerileriniz için Başkan Aranızda” projesiyle Ahmet Dural Meydanında gün boyu vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
  Daire müdürlerinin de hazır bulunduğu proje kapsamında ilçe halkının sorunlarını ivedilikle çözüme kavuşturuluyor. Son derece sıcak ve samimi ortamda, çay, kahve, şeker ve kolonya eşliğinde gerçekleşen buluşmalarda, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Daire Müdürleri ile bir araya gelme fırsatı yaşayan vatandaşlar, yazılı ve sözlü olarak sorunlarını iletebiliyor.
  “Vatandaşlarımızın dertlerine çözüm olma noktasında her fırsatta ve her platformda halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Halkın derdine derman olamayan bir belediyecilik anlayışı olamaz. Bu sebeple attığımız her adımda halkımızın faydasına olacak işlere imza atmaya çalışıyoruz ”dedi. Şeffaf bir yönetim, kolektif ve katılımcı bir anlayışla Gemlik'i çok daha güzel günler beklediğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Bizler hizmetten başka hiçbir şeyi amaçlamıyoruz. Tek derdimiz bu aziz milletimize hizmet etmek" dedi.
  İmar’dan zabıta işlerine, alt yapıdan ruhsat sorunlarına, temizlik işleri çalışmalarından sokak ve mahallelerin eksikliklerine kadar birçok konuda gelen önerileri dinleyen ve daire müdürlerine ileterek aynı gün içinde çözüm üreten Başkan Yılmaz, vatandaşlardan da takdir topluyor.
  
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık