Süper Gençler Ligi’nde Osmangazi Farkı

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, 17-20 yaş arası sporcularının mücadele ettiği Süper Gençler Ligi’nde elde ettiği derecelerle göz doldurdu

Süper Gençler Ligi’nde Osmangazi Farkı
  • 14 Mart 2018, Çarşamba 17:35

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Kadınlar Süper Gençler Ligi 2. Bölüm Müsabakaları, Antalya’da start aldı. 5 gün boyunca devam eden turnuva, Akdeniz Üniversitesi ve Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda gerçekleşti. Kasım ayında Aksaray’da oynanan 1’inci bölüm müsabakalarında aldığı farklı galibiyetlerle seriyi tamamlayan Osmangazili hentbolcular, gençler liginin 2. ayağında başarısını sürdürdü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 26-23’lük skorla mağlup eden Osmangazili hentbolcular, Yenimahalle Belediyesi’ni de 27-18’lik skorla farklı yendi. Bunun yanı sıra Anadolu Üniversitesi karşısında 38-27 galibiyet elde eden genç sultanlar, toplam 12 puan alarak bölümü 3. sırada tamamladı.

Kadınlar Süper Gençler Ligi, Mayıs ayında oynanacak 3. gurup maçlarıyla sona erecek.