solyanreklam
sagreklam

SÜMBÜLLÜK CAMİİ TÖRENLE İBADETE AÇILDI

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 27 Nisan 2018 Cuma günü Sümbüllük Cami Açılış Törenine katıldı. 1999 Depreminde gördüğü büyük hasar nedeniyle 2014

SÜMBÜLLÜK CAMİİ TÖRENLE İBADETE AÇILDI
  • 01 Mayıs 2018, Salı 0:00
Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 27 Nisan 2018 Cuma günü Sümbüllük Cami Açılış Törenine katıldı.

1999 Depreminde gördüğü büyük hasar nedeniyle 2014 yılında yıkılarak temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Sümbüllük Camii açılış törenine Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, Bursa İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil DEMİR, önceki dönem Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi CİNGİL, AK Parti İlçe Başkanı Adnan KAMIL, Yenişehir Müftü Vekili Kasım KAYA, siyasi parti temsilcileri, STK Başkan ve Temsilcileri, Sümbüllük Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kadir TİTİS ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe protokolü, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, “Hepinizin bildiği üzere Sümbüllük Camimiz özellikle 1999 depreminde ciddi hasarlar görmüş ve vatandaşlarımızın can güvenliğini tehlikeye atmamak için 2014 yılında yıkılarak sizlerle birlikte yeni cami inşaatı için temelini atmıştık. Çok şükür ki Yüce Rabbim böyle güzel bir günde açılışını yapmayı da bizlere nasip etti.

Ben bu vesileyle Sümbüllük Camimizin yapımında önemli katkıları bulunan BBB ve Belediyemiz ile Sümbüllük Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine, hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, böyle kutsal bir mekânda hayrı bulunan herkesin Yüce Rabbim hayırlarını kabul buyursun” dedi.

Bursa İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil DEMİR’in okuduğu duanın ardından protokol üyeleri tarafından Sümbüllük Camii açılış kurdelası kesildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık