solyanreklam
sagreklam

?Sporun Mutfağındakiler? Mersin?de

?Sporun Mutfağındakiler? Mersin?de

?Sporun Mutfağındakiler? Mersin?de
  • 31 Ocak 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan belirli aralklarla düzenlenen ‘Sporun Mutfandakiler Paneli’ kapsamnda, spor dünyasnn duayen isimleri Mersinlilerle bir araya geldi.

Spor dünyas hakknda bilinmeyenlerin ve merak edilenlerin konuulduu panelde, katlmclar deneyimlerini vatandalarla paylat.

Sporun tecrübeli isimleri ile bir araya gelindi

Kanal D ve CNN Türk Spor Muhabiri Emre Tilev’in moderatörlüünü üstlendii panel, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve Teknik Direktör Ouz Çetin, Eski Milli Futbolcu ve TRT Spor yorumcusu Serkan Reçber, spor muhabiri Serhan Türk ile Srkla Yüksek Atlama Liseler Dünya ampiyonu Mesure Tutku Ylmaz ve Srkla Yüksek Atlama Liseler Düya ampiyonu Ersu ama’nn katlmyla gerçekleti.

Panelde Emre Tilev, Ouz Çetin ve Serkan Reçber, sporla ilgili deneyimlerini Mersinlilerle paylaarak, son günlerin en çok konuulan spor olaylaryla ilgili yorumlarda bulundular. Sohbet sonras soru cevap eklinde devam eden panel, vatandalar tarafndan youn ilgi gördü.

Tilev: “Harikulade düünce yapsna sahip bir belediyeniz var”

‘Sporun Mutfandakiler Paneli’nin gerçekletirilmesinde öncü olan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkürlerini ileterek konumasn gerçekletiren Kanal D ve CNN Türk Spor Muhabiri Emre Tilev, “Mersin Büyükehir Belediyesi’nin geleneksel hale gelen harikulade organizasyonunda bata Sayn Bakanmz Burhanettin Kocamaz olmak üzere Mersin’de bizlerle beraber olan herkese sonsuz teekkürler. Ben Mersin’i bir aile olarak görüyorum ve buraya her ay geliyorum. O yüzden benim güzel ailemle bir arada olmann cokusunu ve güzelliini yaayan biri olarak sevgili ailem, biri karladnz, bizi konuk ettiiniz ve Mersin Büyükehir Belediyesi olarak bizi barnza bastnz için bir kez daha teekkür ediyorum, minnettarz” dedi.

Mersin’in güzide bir ehir olduundan bahseden Tilev, “Bu ehirde yayor olmanz çok büyük bir avantaj. Çünkü Mersin her anlamda birçok eyin öncüsü. Çok yakn bir tarihte Akdeniz Oyunlar’na ev sahiplii yapt. Mükemmel tesislemeniz var. Harikulade bir düünce yapsna sahip belediyeniz var. Belediye Bakan genel yapsyla hakikaten spora çok deer ve özen veriyor” eklinde konutu.

Çetin: “Futbol kültürümüz çok kaotik”

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve Teknik Direktör Ouz Çetin de teknik direktörlük yapmann, faal olarak futbol oynamaktan daha zor bir i olduunu vurgulayarak, Burada olmak gerçekten çok güzel. Mersin sevdiim bir ehir. Futbol hayatmz boyunca da skça geldiimiz ve maçlar yaptmz, zaman zaman birkaç gün kaldmz güzel bir ilimiz. Umut ediyorum ki bugün kendi tecrübelerimizi ve yaadklarmz sizlerle paylaacaz. Türkiye’de maalesef bizim futbol kültürümüz çok karmak ve kaotik olduu için futbolu oluturan bütün unsurlarn birbirine girdii ve sayg ortamnn kalmad bir durumda faal oyuncu olmak kadar güzel ve kolay bir ey yok. Çünkü her ey sizin elinizde, kendi karakterinizle ve yeteneklerinizle ayakta kalmanz çok daha elinizde ve kolay olan bir ey. Ama teknik adamlkta kulüp yaplanmalar ve özellikle de yönetici, oyuncular, basn, taraftar iin içerisine girince çok daha karmak bir hal alyor. Teknik adamlk dolaysyla çok daha zor” diye ifade etti.

Reçber: “Hayal edin ve hayallerinizin peinden koun”

Neden futbolu seçtii ve bugün spor yorumculuu yaptn anlatarak konumasna balayan Eski Milli Futbolcu ve TRT Spor yorumcusu Serkan Reçber, “Bizler ekranda futbolcu kardelerimize kendi hatalarmz üzerinden yol gösterirken neyi yapmalar veya neyi yapmamalar noktasnda da ifadelerde bulunuyoruz. Tabi bunlar doru üslupla ve sayg çerçevesinde kullanyoruz. imdiye kadar da hiçbir futbolcu kardeimizden ve hiçbir yöneticimizden negatif bir geri dönü almadk. Krmadan dökmeden ve eletirdiimiz kiiye bilgiye dayal eletiri yapmak en dorusu. Eletiriler konusunda o yüzden çok hassasz” ifadelerini kulland.

Salonda kendisini dinleyen gençlere seslenen Rençber, “Hayal edin ve hayallerinizin peinde koun. Eer ben bugün Fenerbahçe’yi tutarken, Fenerbahçe’de oynayacam diye hayal ederken, Fenerbahçe’ye kar bu formay giyeceim derken ve Ouz abi en büyük idolümdü ve bunlarn hepsini gerçekletirme ansn yakaladm. Demek ki hayatta mucizeler var ve sadece ekil deitirdiine inananlardanm. Hayallerinizin peinden gidin arkadalar” dedi.

Spor Muhabiri Serhan Türk ise “Biz Mersin’i çok seviyoruz ve Mersin’e gelmekten de çok büyük keyif alyoruz. Bizlere bu frsat salayan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a da çok teekkür ederiz” diye belirtti.  

Srkla Yüksek Atlama Liseler Dünya ampiyonu Mesure Tutku Ylmaz ve Srkla Yüksek Atlama Liseler Dünya ampiyonu Ersu ama da srkla atlama spor serüvenlerine nasl baladklarn anlatarak, hedeflerinin 2018 Haziran aynda yaplacak olan Akdeniz Oyunlar’na ve 2020’da Tokyo’da gerçekletirilecek olan Yaz Olimpiyatlar’na katlmak olduunu ifade ettiler.

Program sonunda Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel tarafndan panelistlere çiçek ve plaket hediye edildi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık