solyanreklam
sagreklam

Sporcularımızın Sağlığı Grandmedical'e Emanet

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Grandmedical Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Öz...

Sporcularımızın Sağlığı Grandmedical'e Emanet
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 19:11

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Grandmedical Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, tüm branşlardaki A takımlar ve altyapı düzeyinde hayata geçen sağlık sponsorluğunun hayırlı olmasını diledi.

Grandmedical Hastanesi, 2018-2019 sezonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu. Grandmedical Hastanesi Başhekimi Mümtaz Kahya’nın makamında gerçekleşen imza töreninde Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar da yer aldı. Taraflar, ilgili sözleşmeyi imzalayarak taahhüt altına aldı.
Grandmedical’e Teşekkür
İmza töreninin ardından ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar açıklamalarda bulundu. Nalbantlar, “Sponsorluk sözleşmesi için Grandmedical Hastanesi’ndeyiz. Grandmedical, A takım ve altyapı düzeyinde yıllardır takımımıza sağlık sponsorluğu yapıyor. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Başhekim Mümtaz Kahya hocamızın şahsında; hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
7 Yıllık Birlikteliğimiz Devam Ediyor
Grandmedical Hastanesi Başhekimi Mümtaz Kahya da anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ederek, “Grandmedical olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’a yaklaşık 7 senedir sağlık sponsoru olarak katkıda bulunuyoruz. Takımın, başarılarında katkımız olduğu için çok mutluyuz. Bu vesileyle, önümüzdeki dönemde de başarılar diliyorum. Bu anlaşmayı reklam faaliyeti olarak görmüyoruz, sosyal sorumluluk olarak görüyoruz. Manisa’nın gençlerinin spora yönelmesi olarak bakıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyespor ile inşallah büyük başarılar yaşarız. Biz üzerimize düşen her konuda katkıda bulunmaya söz veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık