solyanreklam
sagreklam

"Sokak Lezzetleri"nin Kokusunu Alıyor Musunuz?

Sokak Lezzetleri Festivali, üçüncü kez 23-24 Eylül tarihlerinde Etiler Sanatçılar Parkı’nd...

  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Kentin yaşayan yüzünü yansıtan, Türk yeme-içme kültüründe ve günümüz metropol yaşamında oldukça önemli yeri olan sokak lezzetleri Beşiktaş’ta!

29-30 Nisan’da 23 bin kişinin katıldığı ve 23-24 Eylül 2017 tarihlerinde Etiler Sanatçılar Parkı'nda üçüncüsü düzenlenecek olan Sokak Lezzetleri Festivali’ne en az 25.000 kişinin katılması bekleniyor. Festival bu yıl da müzisyenler eşliğinde sokakların eşsiz lezzetlerini katılımcılarla buluşturuyor.

Yıllar boyu sokaklarda olgunlaşan lezzetler, sevenleri ile buluşuyor, doyumsuz lezzetleri ünlü şefler taçlandırıyor!
Dumanı tüten leziz köfte, nefis tavuklu pilav, kömürde kokoreç, tadını asla unutamayacağınız balık-ekmek, midye dolma, lezzetli mi lezzetli döner, içli köfte, sucuk ekmek, pamuk şeker, mısır ve diğer sokak lezzetleri… Yemek sanatının ustalarının sırlarını bu festivalde keşfedeceksiniz.

Çocuklara Özel Lezzetler ve Oyunlar…
Çocuklar için özel lezzetler, enerjilerini atmaları için eğlenceli oyun alanları ve yüz boyama gibi aktivitelerle çocuklar da festivalde harika zaman geçirecek.

Ve Müzik…
Ruhun gıdası müzik de unutulmadı. Festival boyunca müzisyenlerin canlı sahne performansları ve Dj’ler, katılımcılara tadına doyulmaz bir hafta sonu yaşatacak.

Baba Zula, DJ Set, Esra Güner&Red Box, Grup Anatolia, Kadans Band ve The Blues Band müzikleriyle Etiler Sanatçılar Parkı’nda olacak…

Sahne Performansları 1. Gün Programı için tıklayınız.
Sahne Performansları 2. Gün Programı için tıklayınız.

Sokak Lezzetleri Festivali, lezzet ve müzik eşliğinde, 23-24 Eylül 2017 tarihlerinde Etiler Sanatçılar Parkı’nda tezgâhlarını açıp sizleri bekliyor.

Tarih:
23-24 Eylül 2017
Saat: 12.00-22.00

Katılım Ücretsizdir.

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık