solyanreklam
sagreklam

Sokak Basketbolu Turnuvaları Mersin'de

Sokak Basketbolu Turnuvaları Mersin'de

Sokak Basketbolu Turnuvaları Mersin'de
  • 04 Haziran 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin ev sahipliinde Türkiye Basketbol Federasyonu tarafndan Red Bull sponsorluunda düzenlenen TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu’nun ikinci maç Mersin’de oynand.

2013 ylndan beri düzenli olarak Türkiye’nin birçok farkl noktasnda gerçekletirilen 3x3 Türkiye Turu bu sezon ki ad ile “TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu’nun ikinci etab Mersin’de gerçekletirildi. Sokak basketboluna ilginin artmas amacyla düzenlenen ve Büyükehir Belediyesi’nin de büyük destek verdii turnuvalara Mersinli basketbol severler youn ilgi gösterdi.

ki gün süren etkinlikte Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Genç Kzlar olmak üzere üç kategoride maçlar oynand. Genç Erkekler final maçnda Hasketbol GSK, Why Not’ 21-20 yenerek birinci oldu. Büyük Erkekler finalinde ise Threegone, Hababam Anatoli’a takmn 20-13 yenerek birincilii elde etti.

Genç kzlar finalinde ise Threedemonas takm, Last Shot takmn 15-5 yenerek Mersin’in kazann oldu. Kazananlara madalyalar Mersin Büyükehir Belediyesi Kültür Sosyal ler Dairesi Bakan Sinan Bayraktar, Türkiye Basketbol Federasyonu Mersin l Temsilcisi Osman Denizer ve Mersin Büyükehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Dairesi Organizasyon sorumlusu Suat Özdal tarafndan verildi.

Kazanan Amerika’ya gidecek

Binlerce basketbol severin büyük bir heyecanla bekledii ve katlmn ücretsiz olduu turnuvalar Mersin’den sonra Antalya, zmir, Ankara, Samsun, Bursa, stanbul ve Çanakkale’de gerçekleecek.

Turnuva, 17-18 Austos 2018 tarihlerinde yaplacak Türkiye Finali ile sona erecek. Türkiye finalinde birincilii elde edecek olan takm Eylül aynda ABD’nin bakenti Washington’n ünlü Barry Farm Goodman sahasnda gerçekletirilecek Redd Bull Reign Dünya Finali’ne katlmaya hak kazanacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık